Hvordan præsenterer man bedst den nyeste farveopdatering af Predator Instinct? Ja, det er i hvert fald ikke ved at spise en af verdens stærkeste chilier. Men til gengæld kan vi få os et billigt grin på bekostning af JayMike og Joltter, som tager udfordringen op i 2. afsnit af Christmas in Unisport.

Den 1. december blev en helt manisk lanceringsdag med hele syv nye farveopdateringer. Heriblandt lå en ny Predator Instinct, som i sandheden omfavner designet fra den originale Predator fra 1994. Og sådan en lækkerbisken fik Joltter og JayMike til at gøre noget, de hurtigt kom til at fortryde. Men hvem er vi til at stoppe dem fra at gøre dumme ting?

Du behøver ikke at spise en chili for at forudbestille den nye Predator instinct.

Udfordringen lød på at spise en chili. Men ikke hvilken som helst chili - nej, det skulle være en Bhut Jolokia også kendt som Ghost. Herefter skulle de give deres syn på den nye Predator Instinct med det klassiske design. Den første der gav efter og drak mælken foran dem tabte. Og ja, som forventet var JayMike den svageste af de to. Og deres mening om den nye Predator Instinct? Ja, den kan vel beskrives helt præcist med ét ord: HOT!

I dagens afsnit af Christmas in Unisport stiger temperaturen i Unisport studiet, hvor JayMike og Joltter tager deres præsentation af den nye Predator Instinct til nye højder ved at spise en af verdens stærkeste chilier. Hvad vil du gerne have at vi udsætter de to for?