Nike finpudser deres angreb med Hypervenom Shine Through

Et angreb man næppe har lyst til at skulle stå overfor er Nikes dødelige Hypervenom. Siloen som erstattede T90-kollektionen repræsenterer nogle af verdens mest frygtindgydende angribere som Neymar Jr. og Wayne Rooney. Nu kan de gå ud og skinne igennem med den nye Hypervenom Shine Through.

Sådan som Hypervenom har indtaget sin plads i Nikes familie, føles det som om den har eksisteret i flere år. Men det er blot 1,5 år siden Nike gjorde deres angrebsspil dødbringende med den yderst smidige og fleksible Hypervenom. Det er dermed også anden gang at Hypervenom bliver leveret med et hvid design. Første gang var nemlig for godt et år siden med Reflective Pack.

Du kan forudbestille Hypervenom Shine Through lige nu. Find den her.

VM fik aldrig helt den slagkraft fra Hypervenom, som man nødvendigvis kan forvente fra sådan en angrebsivrig fodboldstøvle som den. Udover Neymar, som frem til kvartfinalen brillerede, var der desværre ikke meget glans over Hypervenoms artilleri. Nu bringer Nike dog glansen tilbage med den nye Shine Through Collection.

En helt central grund til at Hypervenom foretrækkes blandt nogle af verdens skarpeste angribere er Nikes evne til at kombinere en række elementer, som er helt central for at en angriber kan få det bedste ud af sit potentiale. Først og fremmest har Hypervenom medbragt et unikt design, som aldrig skuffer. Og heller ikke i denne omgang, hvor et dominerende hvidt design får support af blå og den røde farve som har været brugt i en række varianter i år.

De resterende elementer består i et anatomisk korrekt fit gennem den innovative GF13 læst, en knopkonfiguration som sikrer et optimalt greb ved skarpe vendinger og retningsskift og et misundende touch på bolden gennem en unik tekstur. Alle ting som på hver deres måde også hjælpes på vej af Nikes innovative NikeSkin.

Skin igennem med Nikes Hypervenom Shine Through. Forudbestil den nu.

ALT_TAG

Nikes Hypervenom er utvivlsomt en af de mest populære fodboldstøvle blandt angribere og det er blandt andet også på grund af et skarpt og unikt design, som virkelig kommer til sin ret med den nye Shine Through Collection. Hvad synes du om Hypervenom og det nye Shine Through design?