Shine Through gør Superfly mere eksplosiv end nogensinde

Nike kunne i går præsentere deres nyeste kollektion: Shine Through. En kollektion der virkelig får dig til at skinne igennem i denne mørke vintertid. Dermed følger Nike også samtidig også op på sidste decembers Reflective Pack. I dag tager vi et kig på Nikes offensive kræfter med angrebssiloerne Mercurial og Hypervenom. Vi starter med Mercurial Superfly.

2014 blev året, hvor Nike præsenterede en ny offensiv for verden, Mercurial Superfly. Under VM kom den i en varmblodet Hyper Punch og siden har vi set den i både Blackout, Laser Orange, Neon-grøn og ikke mindst med glitter i Cristianos helt egen CR7 variant.

Du kan forudbestille Mercurial Superfly Shine Through lige nu - kun 2.099,-

Og mens sommer i Nike tilsyneladende er lig med Blackout, så ser vinter og juletiden ud til at være lige med Whiteout. For i år har Nike indledt december måned med en ny omgang fodboldstøvler i et hvidt design, krydret med årets mest populære farver. Og for Mercurials vedkommende betyder det et lille gensyn med Hyper Punch, Laser Orange og Sort.

Den eksplosive angrebsstøvle, som kom til verden med den innovative Dynamic Fit Collar samt Flyknit overdel og carbon fiber ydersål har taget verden med storm og kan uden diskussion tage æren som en af årets mest populære fodboldstøvler. Og med denne Shine Through kollektion, bliver Mercurial Superfly næppe mindre populær.

Hen over julen vil Nikes største stjerner skinne igennem med det hvide design - præcis som de gjorde sidste jul, da Nike præsenterede Reflective Pack. Shine Through er, som navnet antyder, designet for at give spillerne den ekstra kant på fodboldbanen, som i nyere tid har vist sig at spille en helt central rolle for fodboldspillerens selvtillid og motivation til at gå ud og vise hvor skabet skal stå.

Du kan gå ind og forudbestille Mercurial Superfly Shine Through lige her.

ALT_TAG

Med den nye Shine Through Collection har Nike sørget for at placere alle deres spillere direkte under rampelyset, når juleprogrammet for alvor går i gang. Mercurial Superfly repræsenterer eksplosiv fart og vi må jo bare sige at denne model sætter fart over feltet. Hvor placerer du Shine Through på din liste?