Christmas in Unisport, 1. dec: Joltter og Jakob byder julen velkommen

Jep, vi er tilbage. Julen er landet i Unisport og hvem er bedre til at tage os gennem den end vores to fantastiske fodboldnørder, JayMike og Joltter. Sidste år kom vi gennem hele følelsesregisteret med dem. Og bare rolig - i år vil ikke være anderledes.

Siden JayMike og Joltter satte sig ned den 1. december 2013 for at lave Christmas in Unisport, har der været stor efterspørgsel efter en ny omgang med de to tosser i nissehuer. Okay, nissehuerne har de ikke fundet frem, men juletræet er pyntet pænt op og julemusikken kommer ud af højttalerne, mens JayMike og Joltter varmer op til endnu en fantastisk omgang Christmas in Unisport.

I første afsnit har de to værter fået selskab af en lang række lanceringer, som netop er blevet præsenteret i dag, heriblandt Nikes Shine Through Collection og den nye Predator Instinct. Dem vil der blive snakket om i løbet af de næste par dage, men i første omgang byder vi Jer allesammen velkommen til Christmas in Unisport 2014. Det bliver en fornøjelse at have Jer med på rejsen.

Læs om de nyeste fodboldstøvler fra Nike, adidas og PUMA lige her

I har efterspurgt det og nu opfylder vi jeres første juleønske. 24 afsnit af Christmas in Unisport og i dag falder det første afsnit. JayMike og Joltter har masser af gode ideer til, hvad der skal ske, men hvad kunne du egentlig tænke dig at se i Christmas in Unisport?