Puma leverer moderne King SL Classico i 2001 par

Der var engang, hvor fodboldstøvler kun blev lavet med en overdel af læder og knap blev designet i andre farver end sort og hvid. Dengang, hvor en fodboldstøvle var en fodboldstøvle uden alt for megen hurlumhej omkring. I dag har PUMA bragt lidt af fortiden til livs med en reintroduktion af SL modellen fra 2001: Byd velkommen til King SL Classico.

King repræsenterer en silo, som vækker masser af minder fra “de gode gamle dage”. I 2001 leverede PUMA en moderne letvægtsudgave med PUMA King SL, som blandt andre Zlatan Ibrahimovic bar i sine unge dage fra sin tid i Ajax. Nu har PUMA taget lidt af det efterladte støv fra deres klassiske letvægter og forvandlet det til stjernestøv i en reinkarnation af modellen.

Find PUMA's klassiske letvægter King SL Classico lige her - kun 2.299,00,-

King SL Classico er først og fremmest repræsentationen af, hvordan et rigtigt stykke håndværk skal tage sig ud. Med en overdel af K-læder skaber King SL Classico det velkendte og udødelige touch, som så mange af fortidens største legender skabte magi med. Hertil har PUMA så krydret modellen med lidt moderne inspiration, hvor vægten er skåret ned, hvor det har været mest nødvendigt.

King SL er bygget på AptoLast som er en del smallere end ComfortLast med en smule højere snude. Det giver dette velkendte tætsiddende fit, som letvægtsstøvler nødvendigvis har. Og letvægtsstøvle er vel lige præcis den kategori denne King SL Classico bevæger sig ind under med en vægt på bare 180 gram.

Du kan gå i letvægter mode med King SL Classico lige her - kun 2.299,00,-

Det meste af designet har PUMA hentet fra den originale King SL, som kom i 2001. Det klassiske look toppes af pløsen, som også sad på PUMA’s første King letvægtsstøvle. Grundet inspirationskilden fra 2001 har PUMA også valgt blot at lancere denne model i 2001 par på verdensplan. Så hvis du gerne vil have fingrene i denne kombination af tradition og innovation, så skal du ikke bruge alt for lang tid på at tænke.

PUMA har forstår virkelig at genoplive en klassiker. Letvægt behøver ikke at være topmoderne. Hvad synes du om reinkarnationen af King SL med denne Classico variant?