PUMA leverer sneen til december: King II Hvid/Sort/Orange

Tilbage i oktober løftede PUMA sløret for en King II. En moderne opdatering af deres klassiker. Nu indleder PUMA så december måned med deres helt eget bud på sne. De har nemlig netop præsenteret en ny hvid King II med elementer af orange for at give den et friskt pust. Hop med os ud i sneen…

Efter at PUMA skabte deres innovative evoPOWER har det været begrænset med spillersupport til en af fodboldstøvlernes største klassikere. Men King er for længst uddødeliggjort og det er den først og fremmest fordi at den opfylder et grundlæggende behov, som næppe forsvinder: Det klassiske fit og touch, som få støvler kan levere i dag.

Du kan gå julen i møde med denne snehvide King II - kun 1.199,00,-

I dagens fodbold skal det gå hurtigt. Rigtig hurtigt. Og for de fleste er det lig med letvægt og øget boldfriktion. Ting der er opnået gennem en række teknologiske tiltag, som har ført efterspørgslen af fodboldstøvler over i en anden grøft end for blot 20 år siden. Der er simpelthen en anden generation af fodboldspillere derude.

Det betyder dog ikke at den klassiske fodboldspiller ikke findes længere. Langt fra. Og det er netop på grund af ham eller hende at PUMA fortsætter med at holde liv i deres King kollektion. For nylig valgte PUMA så at give kongen en moderne finpudsning, så King ikke forsvinder helt i nutidens fodboldstil og det har klædt den - både visuelt og funktionelt.

Er du fan af den nye King II? Så find den lige her - kun 1.199,00,-

Denne nye variant er blevet iklædt det et stilrent hvidt look, som bakkes op af orange elementer og den velkendte PUMA bølge i sort. Dermed kan man sige at PUMA skaber en lille illusion af sne her op til julen.

King II er bygget på den velkendte ComfortLast, hvis fit støttes op af et nyt snøresystem, som PUMA har døbt EverFit Lacing system. Det fungerer gennem de orange bånd omkring midterfoden, som sørger for at give et tæt og behageligt fit når snørebåndene spændes. Samtidig har PUMA forsøgt at skære fra vægten, hvor de har kunnet ved at benytte nye letvægtsmaterialer både til indlægssålen og pløsen, så støvlen nu tjekker ind med en vægt på 255 gram.

Du kan allerede gå ind og købe den nye King II lige her - kun 1.199,00,-

Den nye King II ser ultra frisk ud og det hvide look giver en skarp kontrast mellem det traditionelle og det moderne. Hvad mener du om den nye King II?