Adidas præsenterer ny Predator Instinct med klassisk design

I maj indledte adidas et nyt kapitel i fortællingen om deres ikoniske Predator. Kapitlet fik den skarpe titel Predator Instinct og det blev indledt med et unikt design i Battle Pack, som har defineret Predator Instinct modellerne gennem året. Nu skaber adidas dog et lille flashback med et helt klassisk Predator design til deres instinktive rovdyr.

Det har godt nok været et overvældende Predator år. Hele 14 Predator Instinct særlige modeller er det indtil videre blevet til i år og så er der jo også lige alle de Predator LZ II modeller som blev lanceret i begyndelsen af året. Nu føjer adidas så en til Predator Instinct til samlingen, og på symbolsk vis runder de året af med et helt klassisk Predator design i Sort/Rød/Hvid.

Er du vild med det klassiske Predator design? Så find den nye Predator Instinct her.

Den første Predator så dagens lys i 1994 og blev hurtigt anerkendt som en innovativ fodboldstøvle, som ændrede vores opfattelse af, hvad en fodboldstøvle egentlig er. Det mest unikke ved støvlen var overdelen som blev lavet med nogle hidtil usete gummifinner. De skulle afhjælpe med at skabe bedre friktion mellem støvle og bold for at give optimeret kontrol over bolden.

Siden er disse gummielementer gået hen og blevet synonym med Predator og vi har set dem i et væld af konstruktioner. Med Predator Instinct gik adidas lidt tilbage til de gamle dyder med mere aggressive gummielementer for at vende tilbage til den store friktion de i første omgang skulle skabe. Dog bevarede adidas de 5 lethal zones, som blev introduceret tilbage i 2012 med den første Predator LZ. Og som er placeret på strategisk udvalgte områder på overdelen for at optimere kontrollen over bolden i forskellige situationer som dribling, spark og aflevering.

Der er ingen grund til at spilde tiden hvis du kan lide denne Predator Instinct. Find den her.

Da Predator blev introduceret i 1994 var det stadig de færreste der legede med farverne på fodboldstøvlen. Den var først og fremmest sort. Adidas valgte derfor også at holde det enkelt med en dominerende sort overdel med tvist af rød og hvid. Denne sammensætning er derfor også gået hen og blevet et andet synonym med Predator siloen og denne nye Predator Instinct vil derfor helt sikkert også varme Predator-fans hjerter.

Denne Predator Instinct med det klassiske Sort/Rød/Hvid design er lavet på samme konstruktion som de resterende Predator Instinct modeller. Adidas har dermed bevaret deres innovative ControlFrame, som var et af de nye tiltag med opdateringen i maj. Sålen, som er lavet med en særlig TPU konstruktion, sikrer at boldkontrollen under sålen forbedres. 20 % af spillernes boldomgang foregår trods alt med sålen.

Predator Instinct har haft et vildt år. Vær med til at fejre det med denne Sort/Rød/Hvid.

Vi er rimelig meget oppe at køre over denne nye Predator Instinct som virkelig indfanger den originale Predators charme. Vi mangler næsten bare en lang pløse. Hvad siger du? Hvordan skal en Predator se ud?