Måneden der gik: Hunt Series og signaturstøvler til Messi og MB45

Vi kan ikke komme udenom at adidas har domineret november måned. Med hele 6 farveopdateringer har adidas’ fodboldstøvler virkelig fået lov til at skinne under rampelyset i denne efterårsmåned. Og så var der jo også lige noget med en Balotelli signaturstøvle....

Hele 11 nye modeller er det blevet til fra de største sportsmærker i november måned. Noget atypisk har Nike ikke haft en rolle i lanceringskampen i denne omgang. Til gengæld skal vi da lige love for at adidas har taget ejerskab over denne måned. Og de tyvstartede den ved at fejre Halloween med Supernatural Pack.

Gå ind og læs om f50 adizero Supernatural Pack lige her

Ja, de tyvstartede. For Supernatural Pack, der inkluderede f50 adizero og Predator Instinct, blev præsenteret den 31. oktober. De to populære siloer havde fået et grønt look, for at give et “uhyggeligt” udtryk i forbindelse med Halloween. Hvor mange der rent faktisk blev skræmte af designet ved vi intet om, men Supernatural Pack blev taget godt imod blandt de professionelle, som alle har rocket designet i november måned.

Vil du vide mere om Predator Instinct Supernatural Pack så læs her.

Og efter adidas’ tyvstart meldte PUMA sig ind i kampen med et par helt unikke signaturstøvler til Mario Balotelli. Super Mario, som ikke har været så Super efter hans skifte til Liverpool, fik leveret et par støvler i de italienske farver med helt personlig tekst på siderne af støvlerne. Balotelli nåede dog kun at bære sine signaturstøvler i én enkelt kamp inden han blev skadet og han bliver næppe set med dem igen. Men du nåede måske at få dit eget par evoPOWER Tricks MB45?

Du kan læse om tankerne bag Balotellis unikke evoPOWER lige her.

Og kort efter den specielle evoPOWER tog adidas igen forspringet med en helt særlig kollektion. Hunt Series blev nemlig udviklet for at kunne lyse op i mørket og mens det i første omgang lød lidt latterligt i vores ører, så måtte vi bøje os i støvet da vi satte dem ind i et mørkt rum. For det unikke design var faktisk rimelig svedigt. Men okay, vi har endnu ikke spillet fodbold i mørket - heller ikke efter at Hunt Series blev præsenteret…

Hop ind og find din favorit fra Hunt Series lige her.

Her i den sidste tredjedel af måneden har adidas bare fasttømret deres dominans i november måned. for mens de startede måneden med f50 og Predator Instinct var det nu tid til at give Nitrocharge og 11Pro lidt tid under rampelyset. Og her var det først og fremmest 11Pro som tog opmærksomheden.

Bliv klogere på den helt nye 11Pro lige her.

Den kom nemlig i en helt opdateret udgave, som bragte K-læder overdelen tilbage i en særlig konstruktion med et gitterlignende net under for at levere den støtte og komfort som 11Pro blandt andet er kendt for. Med to varianter, en i Sort/Orange og en i Hvid/Orange, kunne adidas redefinere elegance. Og ja redefinere er vel det bedste vi kan give dem. For vi synes altså vi har set det Hvid/Orange design før et eller andet sted…?

Læs om den nye 11Pro i Hvid/Orange lige her.

Også Nitrocharge fik nye farver på overdelen. Denne model var i modsætning til de to foregående varianter tilbage i den konstruktion, som adidas præsenterede deres opdaterede motor tilbage i august måned. Og her havde adidas også valgt at lade sig forføre af det Sort/Orange design, som vi må sige giver et look som virkelig fremhæver det bedste fra fortiden og nutiden. Hvad synes du om designet?

Du kan læse mere om adidas' Nitrocharge lige her.

Og inden vi helt kunne lægge november bag og se frem mod decembers godter, så toppede adidas lige hele deres fornemme måned med en ny signaturstøvle til deres nr. 1 - Lionel Messi. Og ligesom Balotellis signaturstøvle så blev denne f50 adizero også et helt særligt personligt indslag.

Adidas havde nemlig fundet inspirationen til designet i Messis barndomshjem, Rosario, Argentina. Det var her hele fortællingen om Messi startede og farverne på støvlen repræsenteret farverne på argentinerens første klub og deres rivaler. Selv indlægssålen havde fået et personligt præg ved at bære et landkort over byen Rosario. Tingene skal selvfølgelig gøres ordentligt, når det omhandler Messi.

Læs om adidas' inspirationskilde til den nye f50 adizero Mirosar10.

Det har været en flot måned med masser innovative fodboldstøvler og designs. Men hvilken af denne måneds lanceringer står øverst på din liste?