Nike sørger for en hvid jul med deres Shine Through Collection

Jep, det er den 1. december og vi ved alle hvad det betyder: Masser af nye fodboldstøvler. Hos Nike indledes juleræset med en farveopdatering til deres fire siloer, som inkluderer seks topstøvler. Og det ser ud til at blive en hvid jul… Vi præsenterer Nike Shine Through Collection.

Der har virkelig været fart over feltet i 2014. Til tider er det gået så hurtigt at vi næsten ikke har kunnet følge med selv. Samlingen af fodboldstøvler blot dette år er imponerende og hvis man skal tale om at design er en smagssag så vil vi vove den påstand at ingens smag er blevet overset i år.

Du kan forudbestille den nye Shine Through Collection nu. Find din favorit her.

Og nu hvor vi træder ind i årets sidste måned, så kunne man måske være tilbøjelig til at tænke at farten lige skal sættes lidt ned. Men sådan foregår tingene ikke. December er lig med den sidste slutspurt og den skal gå hurtigere end aldrig før. Med Nikes Shine Through Collection understreger de at den travle julemåned i hvert fald ikke skal overskinne deres fodboldstøvler.

For mens mange af os lige tager en ekstra juleklejne, pebernød eller en ekstra skål risengrød, så er Shine Through for dem, som hellere vil bruge sin vinter på at vise sig frem på fodboldbanen. Så hvad enten du er til Mercurial, Magista, Hypervenom eller Tiempo så opfordrer Shine Through kollektionen dig til at, ja, skinne igennem når det mest gælder.

Hele kollektionen kommer i dominerende hvid. Og det er åbenbart blevet lidt af en tradition at gøre i Nike. Historien var nemlig den samme sidste år da Reflective Pack blev lanceret. Det er altså endnu engang atmosfæren omkring nytår i Brasilien, som har ledet Nikes designere frem til Shine Through Collection, hvor farverne repræsenterer fyrværkeriet, som fylder himlen kl. 12.

Du kan gå ind og forudbestille Mercurial Shine Through lige nu. Find dem her.

Til Mercurial Superfly og Mercurial Vapor har Nike valgt en neongul som hovedfarven. Den bakkes op af en pink som giver det eksplosive look, som Nikes fartstøvle repræsenterer. Med disse modeller vil Cristiano Ronaldo, Alexis Sanchez, Eden Hazard og Franck Ribery sørge for at de ikke vil gå ubemærket hen i løbet af julen.

Du kan forudbestille Magista Shine Through modellen lige nu. Find dem her.

Magista Obra og Magista Opus er siloen der repræsenterer den ustoppelige playmaker. Med denne neongrønne model vil Iniesta, Götze og Eriksen skabe den magi, som de netop er kendte for.

I den seneste tid har Neymar, Rooney og resten af de drabelige Hypervenom angribere optrådt i en orange variant af Hypervenom. Denne Shine Through variant bærer også rundt på en rød/orange nuance, men er overvejende lavet med en blå nuance. Og kombinationen giver vel næsten et helt royalt udtryk. Noget som Neymar måske kan identificere sig med?

Du kan allerede nu sikre dig dit eget par Hypervenom Shine Through. Forudbestil nu.

Tiempo Legend V er en fodboldstøvle som nærmest ikke kan gå af mode. Og med sit nye elegante udtryk i en blanding af neongul og blå, er det nok de færreste der ikke vil bøje sig i støvet for Pique, Pirlo og Jerome Boatengs førstevalg.

Du kan allerede forudbestille Tiempo Legend V Shine Through nu

ALT_TAG

Vi har taget en gennemgang af Nikes netop lancerede Shine Through Collection. Den nye kollektion kan forudbestilles fra på onsdag den 3. december. Og så kan du jo hakke den af på din ønskeliste. Men hvilken af de seks modeller foretrækker du egentlig?