Adidas' Hunt Series kommer også til Free Football

For nyligt præsenterede adidas Hunt Series; kollektionen af fodboldstøvler med en selvlysende overdel. Men adidas begrænsede ikke designet kun til fodboldstøvler. De lyser nemlig også gaderne op med deres Free Football kollektion af indendørs- og streetsko med det unikke design.

Det kan god være at den selvlysende effekt på adidas’ Hunt Series ikke har den største relevans på en fuldt oplyst fodboldbane. Det var dog heller ikke intentionen at Hunt Series skulle henvende sig mod dem som sædvanligvis optræder på stadions under projektørernes lys. I stedet retter Hunt Series sig mod dem, som ikke altid har den luksus at optræde på oplyste baner.

Få gaderne til at lyse op med Hunt Series til Free Football skoene - fra 509,-

Og netop her kommer Free Football kollektionen helt sikkert til sin ret. For disse sko retter sig mod det mere uformelle og afslappede miljø på gader og baggårdsbure, hvor lyset ikke nødvendigvis altid fungerer lige godt. Og derfor har adidas også udgivet en serie af selvlysende overdele på deres SpeedTrick, TopSala og ControlSala.

Skoene er lavet til både at fungere indendørs og på beton og asfalt. Derfor er skoene også designet med en særlig komfortable EVA sål, som sikrer optimal stødabsorbering på det hårde underlag. Samtidig er hver sko designet med hver deres unikke overdel, så de opfylder forskellige behov, alt efter hvad man leder efter.

Få det selvlysende Hunt Series design på din Free Football sko - fra 509,-

TopSala er for eksempel lavet med Hybridtouch, hvilket også gør skoen særligt slidstærk. Derfor kan denne model også betragtes som den mest oplagte sko, hvis du overvejende har planer om at lyse gadens baner op.

ControlSala er, som navnet antyder, hovedsageligt til dig som virkelig forstår at mestre den tekniske del af spillet. Denne overdel er nemlig lavet med en særlig 3D tekstur, som afhjælper en helt unik boldføling. Hertil har adidas så også valgt at tilføje den selvlysende effekt i samme mønster som teksturen, så skoen får et virkelig svedigt look i mørket.

SpeedTrick mestrer kombinationen af komfort og fart, med letvægtsmaterialer som virkelig formår at tilgodese de hurtige aspekter i spillet. Overdelen tillader samtidig inkorporering af et mesh materiale der sørger for at give skoen maksimal lufttilstrømning.

Hvis du er faldet for det unikke design så find Hunt Series skoene lige her - fra 509,-

Den selvlysende effekt kan virkelig få lov til at komme til sin ret med adidas’ Free Football kollektion, som altså også kommer i en Hunt Series variant. Ligesom adidas’ 4 siloer, så har de også fået deres helt personlige og unikke selvlysende mønster. Hvilket af dem kan du bedst lide?