Adidas præsenterer ny officiel kampbold: Conext15

I morges præsenterede adidas den officielle kampbold til den kommende Africa Nations Cup. Nu følger de op med endnu en kampbold, og dækker dermed en række turneringer som VM for klubhold og kvindernes VM i 2015.

Bare fordi det er blevet vinter, er adidas ikke gået i hi. Tværtimod. Der er godt gang i lanceringerne fra det tyske sportsmærke og her til eftermiddag har de givet plads til lanceringen af endnu en officiel kampbold. Adidas dækker allerede store turneringer som VM, EM kvalifikationen og Champions League. Nu er det så blevet tid til at følge op på en række turneringer, som ikke får lige så meget eksponering, men som bestemt ikke skal undermineres.

Du kan forudbestille den nye Conext15 kampbold fra adidas lige her.

Designet af denne kampbold som adidas har døbt Conext15 tager sin inspirationen fra tre af naturens vigtigste elementer: Jord, vind og ild. Farverne tager altså sin form i de tre elementer og er altså en flot visuel repræsentation af naturen. Lige præcis hvad årsagen til inspirationskilden melder historien ikke noget om. Men vi kan jo ikke benægte at farverne spiller godt sammen.

Kampbolden er hovedsageligt designet til nogle af fodboldens store begivenheder i nær og fjern fremtid. Den 10. december skydes VM for klubhold i gang og her vil Conext15 blive taget i brug. Det vil den også når kvinderne rejser til Canada til næste sommer for at kæmpe om VM trofæet. Ud over disse turnering vil bolden også blive benyttet i andre officielle adidas turneringer.

Gå ind og forudbestil den nye Conext15 allerede nu.

Onsdag skulle vise sig at være en rigtig bolddag med lancering af hele to bolde, Marhaba til Africa Nations Cup og Conext15 til VM i klubfodbold i december og kvindernes VM til sommer. Hvilken af de to bolde synes du vinder prisen for Bedste Design?