Adidas f50 adizero Messi Mirosar10 - hvor det hele startede

Alt har en start. Og nogle gange skal man huske hvor man kommer fra, for at vide hvor man skal hen. Ikke at Messi ligner en der overhovedet har brug for at tænke over, hvor han er på vej hen, men adidas sender alligevel en hyldest til Messis barndomshjem i Rosario, Argentina med den nye f50 adizero Messi Mirosa10. Se den her.

For de fleste fodboldspillere ville to hattrick og to brudte rekorder på en uge være helt urealistisk tanke. For Leo Messi er det mere eller mindre bare endnu en dag på kontoret. Men det gør bestemt ikke præstationen mindre imponerende. Vel nærmest tværtimod. Nu topper adidas så en flot uge for Messi med en særligt personlig signaturstøvle.

Du kan forudbestille den nye f50 Mirosar10 lige her.

For bag alle de brudte rekorder, mål og imponerende præstationer gemmer der sig et barndomshjem, som lagde fundamentet for, hvad Messi er i dag. Det er præcis hvad den nye Messi Mirosar10 er en repræsentation af. Navnet er et spil mellem bogstaver og tal og betyder “Mit Rosario” med tallet 10 for at understrege, hvordan Messi har båret videre på den tunge arv som tallet indeholder.

Selve farvevalget er derfor heller ikke tilfældigt. Orange repræsenterer således farverne på Messis første klub, mens Grøn er farven på deres største rivaler. Allerede dengang havde Messi tilsyneladende smag for de intense derbys. Her scorede han nemlig 4 mål i en af hans første betydningsfulde kampe. Og ja, resten er vel historie…

I indlægssålen har adidas printet et landkort af Rosario, Messis barndomshjem. En sjov detalje er den forladte militær base, som adidas har fremhævet på kortet. Det var her at Messi sneg sig ind gennem et hullet hegn, for at spille fodbold med sine venner som barn. Ja, selv store stjerner som Messi blev ikke nødvendigvis født med en sølvske i munden.

Er du fan af Messi og f50? Så find den nye Mirosar10 lige her.

Denne f50 adizero følger samme funktionalitet som Messis tidligere signaturstøvler og er lavet på en enkeltlags Hybridtouch overdel. Som bekendt har adidas undladt at benytte sig af Speedfoil i hælen, som har været et særligt krav fra Messi. Overdelen er samtidig en smule mere ru end den normale f50 adizero. Udover at give lidt mere tekstur til overdelen og dermed en smule mere greb i bolden, er denne f50 lige som vi kender den.

ALT_TAG

Den nye f50 adizero Messi Mirosar10 er en flot hyldest til den by, hvor det hele startede for Lionel Messi, Rosario, Argentina. Hvordan skulle din signaturstøvle se ud, hvis den skulle hylde din hjemby?