Adidas siger Marhaba til Africa Nations Cup med ny kampbold

Adidas byder i dag velkommen til den kommende Africa Nations Cup med den officielle kampbold “Marhaba”. Turneringen bliver i år afholdt i Ækvatorialguinea og bolden tager sin inspiration fra den traditionsrige turnering som første gang blev afholdt i 1957.

Africa Nations Cup bliver afholdt hvert andet år og til januar vil det være 2 år siden at Nigeria kunne løfte trofæet. Denne omgang vil være 30. gang at Africa Nations Cup bliver afholdt og efter at Marokko trak sig fra deres planlagte værtskab grundet Ebola epidemien, slog Ækvatorialguinea til.

Du kan forudbestille den officielle Africa Nations Cup kampbold fra adidas lige her.

Traditionen tro har adidas stået for officielle kampbold og de har naturligvis hentet inspirationen til designet fra turneringens historie og byder ikke mindst alle de passionerede fans velkommen med ordet Marhaba på bolden, der jo passende nok er et arabisk udtryk for velkommen.

De gyldne og blå farver på bolden repræsenterer det varierende landskab fra det afrikanske kontinent, lige fra Sahara ørkenen til den azurblå himmel. Dermed vil alle de afrikanske lande helt sikkert føle en relation til bolden, når de skal jagte den traditionsrige afrikanske titel.

Selve bolden er bygget på samme teknologi som Brazuca, der jo som bekendt var den officielle VM bold. Dermed fortsætter adidas med de seks symmetriske paneler, hvis form er inspireret af vindmøller og er udviklet for at skabe en bold med den mest optimale flyvebane og evne til at holde sig rundt. Det bliver derfor spændende at se hvad Yaya Toure, Kevin-Prince Boateng, Gervinho eller nogle af de andre afrikanske stjerner kan lave med den nye Marhaba

Byd Africa Nations Cup velkommen med adidas' officielle kampbold.

Adidas har netop løftet sløret for den nye officielle kampbold til Africa Nations Cup, som har fået navnet Marhaba. I Unisport byder vi Marhaba velkommen til verden. Hvad synes du om designet?