Unisport look of: Nike og CR7 sørger for dit vinter-look

At Cristiano Ronaldo ligefrem skulle gå hen og blive et stilikon var muligvis ikke med i planerne da den unge knægt fra Madeira i sin tid drog til England for at spille for Manchester United. Det er ikke desto mindre lige præcis, hvad den nu 29 årige portugiser er blevet. Og det understreger vi med endnu en omgang Look of i selskab med Cristiano Ronaldo.

Man må sige at Nike gør sit for at give Cristiano Ronaldo lige præcis den mængde eksponering han fortjener i 2014. Ud over at han var frontmanden ved lanceringen af den nye Superfly, har han fået en række signaturstøvler og tøjkollektioner med sit brand på. Og i dette efterår har der virkelig været fart over feltet.

Gå vinteren i møde med Nikes stilede CR7 tøjkollektion.

I denne omgang af Look of har vi fundet plads til en række af de produkter, som er med til at fuldende CR7 kollektionen. Det inkluderer både den klassiske AW77 sweatshirt, Saturday jakken, Tiempo 94 og Air Max 1 sneakers, NSW T-shirts, Snapback samt Shield Compact rygsæk for at holde styr på det hele.

Du kan finde nogle af Nikes mest ikonsike produkter med CR7 brandet lige her.

Størstedelen af produkterne som Nike har udsat for CR7 brandet har vi allerede lært at kende gennem en lang række år. Og det er i særdeleshed en sneaker som Air Max 1 eller en sweatshirt som AW77 der gør kollektionen attraktiv. At designet så lige bærer rundt på CR7 logoet er vel bare kirsebæret på toppen, som man siger…

Hvis du er vild med Nike og CR7, så er denne kollektion perfekte for dig.

Unisport look of er et ugentligt kig ind på noget af det fedeste tøj og udstyr fra de hotteste sportsmærker netop nu. Og det er indiskutabelt at CR7 sidder på tronen netop nu. Hvad synes du om Nikes CR7 kollektion? Er den “Out of this world”?