Schalke 04 og Chelsea inviterer indenfor i adidas Gamedayplus

Det føles næsten som en evighed siden Champions League bolden rullede sidste gang. Men det er faktisk “kun” lige godt 20 dage siden at Messi slog Rauls alletiders scoringsrekord. Nu er vi på den igen med masser af spændende opgør på programmet og adidas har traditionen tro været en tur rundt i Europa for at tage pulsen på nogle af de klubber som skal i kamp.

Adidas Gamedayplus er serien som fokuserer på Champions League og de klubber og spillere som igen og igen har fornøjelsen af at lægge øre til den ikoniske Champions League hymne. Det giver muligheden for at komme helt tæt på nogle af de største personligheder i fodboldens verden.

I denne uge er adidas taget en tur til Gelsenkirchen for at se på Schalke 04 og deres japanske back Atsuto Uchida, mens de er hoppet på træningsbanen med Chelseas Diego Costa, Felipe Luis og Anders Christensen og så slutter de af med fem hurtige til Bastian Schweinsteiger.

Chelsea skal forsøge at spille sig videre fra gruppespillet når de i aften besøger Veltins-Arena. Om den bedste måde at gå det i møde på er ved en omgang Corner Challenge er vi ikke sikre på, men ikke desto mindre fik vi da afklaret at Felipe Luis helt sikkert står foran Anders Christensen når det kommer til at sparke hjørne.

Og mens Schalkes gartnere tager sig kærligt af underlaget, så var der også tid til en snak med Atsuto Uchida som virkelig har nydt stor succes i Tyskland siden han kom dertil fra japanske Kashima Antlers. Uchida er klar til at tage ud og gøre livet surt for Mourinho og Co. i aften, når de skal forsøge at give set det bedste udgangspunkt før sidste runde.

Over hos Bayern München er en anden form for ro, da de tyske mestre allerede har sikret sig avancement i overbevisende stil. Der var der også masser af overskud at spore hos Schweinsteiger, som tilsyneladende har lavet sit hjemmearbejde når det kommer til hans egen og Bayern Münchens statistikker…

Du kan se meget mere til den selvlysende Hunt Series lige her.

Udover Champions League så var der også lige tid til at runde adidas’ nye Hunt Series, der jo som bekendt lyser i mørket. Har du testet den selvlysende effekt ud? Hvad synes du om den?