Weekendens støvlespot: I selskab med den nye 11Pro og Nitrocharge

Det er igen blevet tid til at tage et kig på weekendens støvlespots. Og med klubfodbolden tilbage på programmet har der været rigeligt at vælge fra.Her får du de vores ti udvalgte støvlespots.

Giacomo Bonaventura (AC Milan) - Adidas 11Pro Sort/Orange/Hvid Vi starter denne uge ved et af Europas helt store lokalderbys. Her tog AC Milan nemlig imod bysbørnene fra Inter Milan. Og midtbanemanden Bonaventura fra Milan benyttede sig af lejligheden til at lufte sine spritnye 11Pro fra adidas. Adidas har forsøgt at gå tilbage til gamle og elegante dyder med den nye 11Pro og det så ud til at passe Bonaventura helt fint.

Juan Cuadrado (Fiorentina) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Orange Og et andet sted i Serie A var Cuadrado også med på at vise sine nye fodboldstøvler frem. Her var han nemlig hoppet i den nye farvevariant af adidas’ Nitrocharge og det var en rigtig fin ide. Cuadrado var nemlig manden bag målet til 1-2 som gav Fiorentina en tiltrængt sejr.

Tiago (Atletico Madrid) - Adidas 11Pro Sort/Orange/Hvid Og det er som om adidas’ lille opdatering gav deres spillere fornyede kræfter, for Tiago var også hoppet i den nye 11Pro og den bragte ham både et mål og en assist da Atletico Madrid kom tilbage på sejrskurs mod Malaga.

Gonzalo Pineda (Seattle Sounders) - adidas Nitrocharge Crazylight Og måske skulle Gonzalo Pineda have valgt at gå samme vej som Cuadrado og hoppe i den nyeste farveopdatering til Nitrocharge. For selvom han mødte op til kamp med ekstrem letvægt i sine Nitrocharge Crazylight, så kunne Pineda ikke hjælpe med at holde sin klub fra et spinkelt nederlag på 1-0 til L.A. Galaxy.

Marcelo Sarvas (L.A. Galaxy) - Diadora DD-NA 2 Hvid/Rød/Grøn Omvendt succesfuldt gik det så for Marcelo Sarvas, som var manden bag den ene scoring i kampen mellem L.A. Galaxy og Seattle Sounders. Han optrådte således i den seneste farveopdatering til Diadoras letvægter DD-NA 2 og det ser virkelig ud til at Sarvas og DD-NA 2 er et utroligt velfungerende partnerskab.

Thierry Henry (New York Red Bulls) - PUMA evoSPEED 1.3 Hvid/Rød Tricks Et andet succesfuldt partnerskab er mellem Henry og PUMA. Henry nyder nemlig stadig stor succes af sin karriere i Major League, hvor han og hans evoSPEED 1.3 har ført New York Red Bulls helt frem til slutspillet. Godt nok tabte de det første opgør i weekenden med 1-2 til New England Revolution, men mon ikke Henry og hans limiterede Rød/Hvid Tricks, nok skal have noget i ærmet til returopgøret?

Andrew Farrel (New England Revolution) - Adidas Predator LZ (Blackout) Over hos New England Revolution fandt vi også et sjovt spot. Her havde Andrew Farrel nemlig iført sig et par blackoutet adidas Predator LZ med en mintgrøn skrift. Predator har haft et fornemt år og det har hovedsageligt været den nye Predator Instinct som har været i fokus, men Andrew Farrel valgte altså at give lidt taletid til en tidligere model.

Dimitrij Nazarov (Karlsruhe) - Adidas Predator LZ II Multicolor Hvid Og den samme tanke må Dimitrij Nazarov have haft over i Tyskland. Her havde han nemlig fundet den populære Predator LZ II Multicolor frem, der jo som bekendt kom i et begrænset antal. Vi glæder os altid over at se modellen med det mangefarvede design og kunne derfor heller ikke holde os fra at tage den med i denne uges støvlespots.

Emmanuel Cascione (Cesena) - Adidas f50 adizero Whiteout Og fra multicolor springer vi over i ingen farver, med Casciones whiteoutet f50. Der er tydeligvis ikke så meget pis med Cascione, som kører ren Monte Carlo stil med sine lange lokker, sokkerne helt nede om anklerne og selvfølgelig et par whiteoutet støvler for at toppe det hele. Take a bow Cascione...

Reginal Goreux (FC Rostov) - Nike CTR360 Maestri III Blå/Gul/Grøn Og mens Cascione kører den rene hvide stil, så må man sige at Reginal Goreux har valgt den diametral modsætning. Her har han matchet spillersættet med fodboldstøvlerne efter at han har sat sit valg fast på den afgåede CTR360 Maestri III. Vi elsker når udstyret matcher, så thumbs up til Goreux for at levere ugens match...

Det var hvad vi havde i denne omgang af weekendens støvlespots. Som altid opfordrer vi dig til at holde os underrettet hvis du falder over et interessant spot. Så hvis vi er gået glip af noget så lad os da høre...