Unisport WebTV: adidas 11pro Tech Talk

Adidas lancerede i går den tredje generation af deres moderne klassiker, 11pro - og den har fået et ganske sort ansigtsløft med en helt ny overdel og konceptet om, at 11pro skal være den mest komfortable fodboldstøvle, adidas har lavet. Hvordan det hænger sammen kan du høre mere om, når Jakob hiver 11pro fodboldstøvlen i studiet til en Tech Talk.

Vi elsker fodboldstøvler, og vi elsker nye teknologier. Derfor var det også god dag, da adidas i går gav en stor opdatering til deres adidas 11pro fodboldstøvle, som går tilbage til det koncept, som adidas introducerede tilbage i 2008 med den originale adiPURE.

Dengang handlede det nemlig om en lækker, blød og tynd overdel af kængurulæder, så man kunne få den mest "rene" oplevelse, både når det kom til komfort og touch på bolden. Det koncept er 11pro nu efter et par år med Taurus-læder - som er lavet af kalveskind - gået tilbage til med genintroduktionen af en kængurulæderoverdel.

Forudbestil den nye adidas 11pro lige her

Hvordan den skal være med til at gøre adidas 11pro til den mest komfortable fodboldstøvle, adidas nogensinde har lavet, kan du høre i vores Tech Talk, hvor Jakob går i dybden med den nye overdel - og ser på, hvad det tynde kængurulæder kombineret med det støttende "skelet" har af egenskaber.

Hvad synes du om den nye adidas 11pro - og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.