CR7 by Cristiano Ronaldo udvider med nye smarte skjorter

Cristiano Ronaldo er ikke bare en fodboldspiller. Han er et ikon og et idol for tusinder af mennesker og, nå ja, så er han også et tøjmærke. Vi er tidligere blevet præsenteret for lanceringen af CR7 sokker og undertøj og nu udvides den kollektion til også at indeholde skjorter. Vi har naturligvis også fået del i kollektionen og du kan se CR7 skjorterne lige her.

Cristiano Ronaldo må efterhånden være den bedste repræsentation af succes man kan finde derude: Vinder af Ballon d’Or, vinder af Champions League, har for nyligt fået en signaturstøvle med glimmer på, har en smuk model som kæreste og sin helt egen tøjkollektion baseret på sit helt eget brand; CR7. Og det er blot et udsnit af, hvad vi kunne nævne.

Hvis de nye CR7 skjorter er noget for dig så find dem lige her - fra 499,-

I denne artikel har vi fokus på Cristianos tøjkollektion, som indtil for nyligt indeholdt sokker og undertøj. Nu har CR7 dog udvidet til også at levere smarte og trendy skjorter, som skal fremhæve mandens selvtillid og selvværd i bedste Cristiano Ronaldo-stil: “En del af min motivation er altid at være den bedste man kan være. Disse skjorter har et perfekt fit og giver manden selvtilliden til at være den bedste version af ham selv,” har Cristiano selv været ude og sige om kollektionen.

Det er det danske tøjmærke JBS, som står bag de nye CR7 skjorter og de har hentet designeren Richard Chai ind, som allerede har sat sit aftryk på CR7 brandet med sine inputs til undertøjs- og sokkollektionerne. Konceptet for designet bygger på tre hovedområder; form, funktion og stil mens mobilitet og bevægelse har fungeret som den kreative kerne.

Find de smarte CR7 by Cristiano Ronaldo skjorter lige her - fra 499,-

Cristiano Ronaldo er nemlig særligt kendt for sin karakteristiske og eksplosive mobilitet på banen og ambitionen var at skabe en kollektion til den aktive mand. Derfor har man valgt at benytte sig af et strækbart, elastisk materiale som tillader større bevægelsesfrihed. Hertil har det været Richard Chai og Ronaldos opgave at sætte deres personlige tvist på skjorterne, som kommer i et moderne og stilet look helt som vi kender Cristiano Ronaldo.

“For mig er et stærkt fundament den vigtigste ting gennem alle aspekter i mit liv. I mit sportsliv, gør et stærkt fundament mig i stand til at præstere mit absolut bedste og jeg overfører de samme principper til mit privatliv, forretningsliv og på måden jeg klæder mig selv,” siger verdens bedste fodboldspiller, som ud over sine nye CR7 skjorter jo også har muligheden for at genvinde Ballon d’Or. Og mon ikke at Cristiano tropper op i en af sine nye skjorter til ceremonien den 12. januar næste år?

Der er rigeligt at vælge mellem fra de nye CR7 skjorter - fra 499,-

Det er som sagt JBS, som også har lagt navn til CR7 undertøjet og sokkerne, der står bag skjorterne. Men for at sikre et unikt og ikke mindst trendy design, fik de den prisvindende designer Richard Chai til at hjælpe. Richard Chai har blandt arbejdet sammen med Marc Jacobs og Donna Karen, så der er ingen tvivl om at den New York fødte designer ved, hvad han laver. Det er derfor også tydeligt at skjorterne ikke bare skal betragtes som endnu en kollektion i mængden, men at der rent faktisk er noget modemæssigt pondus bag.

I denne første kollektion har Cristiano og Richard forsøgt at holde det klassiske look med velkendte og diskrete farver og mønstre. Det er så ambitionen at der hver sæson inkorporeres nye elementer, som skal give kollektionen den kant og det unikke look, som er så centralt for kollektionen og ikke mindst for Cristiano Ronaldo.

Kunne du tænke dig de nye CR7 skjorter? Find dem lige her - fra 499,-

Med en række helt nye skjorter bygger Cristiano Ronaldo videre på sit succesfulde fundament, og vi er ikke i tvivl om at disse nye CR7 skjorter nok skal blive endnu en stor succes. Der er i hvert fald ingen grund til at tro det modsatte. Hvad synes du om skjorterne? Vil du gå med dem?