Adidas giver klassisk opdatering til 11Pro med moderne design

I forbindelse med lanceringen af den nye 11Pro nøjedes adidas ikke blot med at levere én farvevariant. For med det helt klassiske design følger også en sekundær farvevariant, som lige præcis rammer budskabet om den nye 11Pro lige på sømhovedet: En elegant kombination af tradition og nytænkning i én og samme fodboldstøvle.

Hos adidas har ambassadøren for elegance og klassisk touch heddet Adipure siden 2007, hvor siloen blev lanceret med spillere som Kaka, Del Piero og Benzema. Der er sket en del siden sidst, men siloen som nu går under navnet 11Pro er stadig først og fremmest repræsentant for elegance. Og nu måske mere end aldrig.

Du kan gå ind og forudbestille den nye adidas 11Pro med det smarte design lige her- kun 1.235,-

For med denne nye opdatering vender adidas helt tilbage til de gamle dyder med en overdel i det gode gamle K-læder materiale. Læderoverdelen er dog en del tyndere end vi er vant til, da adidas har udviklet et gitterlignende net som fungere som et støttende og stabiliserende skelet der holder foden godt fastlåst. Den nye overdel tillader at adidas ikke længere benytter sig af de karakteristiske syninger vi fandt på forrige model, da kombinationen af læderet og gitteret sikrer en overdel der båder giver en formbar overdel og en holdbar stabilitet.

11Pro er også udviklet med fokus på at skabe en yderst komfortabel fodboldstøvle og det har adidas opnået ved at benytte sig af Memory Foam - noget som vi i øvrigt også kender fra forrige model. I denne omgang har adidas dog hovedsageligt flyttet det formbare materiale om på hælen. Og som nogle husker var det også særligt i hælen at forrige model havde problemer.

Designet adidas har benyttet sig af er ikke helt fremmed for fodboldstøvlekendere. Farvekombinationen er noget vi tidligere har set på siloer der repræsenterer det klassiske og elegante og vi må jo bare erkende at det bare fungerer. For designet ser virkelig frisk ud på den klassiske fodboldstøvle og dermed formår adidas også at inddrage den moderne del af fodboldstøvlen ind i den nye 11Pro.

Hvis du er vild med den nye 11Pro så forudbestil den allerede nu- kun 1.235,-

Det bliver spændende at se hvordan den nye 11Pro bliver modtaget. Vi skal i hvert fald være de første til at åbne armene op og lukke den indenfor med en varm velkomst. Men hvad synes du om den nye klassiske fodboldstøvle? Står dit navn skrevet på den?