Adidas vender tilbage til start med nye farver til Nitrocharge 1.0

Adidas har i dag lanceret en helt ny generation af 11Pro. Den kommer dog ikke alene. For sammen med den har adidas også valgt at præsentere en ny farvevariant af Nitrocharge 1.0. Der er dog udelukkende tale om et nyt design. Selve fodboldstøvlen er nemlig helt tilbage i sin normale form som den opdatering adidas leverede tidligere på efteråret. Inspicer motoren sammen med os her.

Efter at vi har oplevet Nitrocharge i lidt forskellige formater med Crazylight og Hunt Series, så er adidas’ motor nu tilbage i den konstruktion, som vi blev præsenteret for tilbage i midten af august måned. Dermed har adidas tilføjet alle de elementer, som vi savnede i de tidligere modeller som for eksempel de beskyttende pads og mesh i hælen og omkring midterfoden og de forformede pads omkring forfoden.

Skift din motor ud med denne nye Nitrocharge Sort/Hvid/Orange.- kun 1.519,-

Først og fremmest bidrager denne nye Nitrocharge altså til et nyt design, som kommer i en kombination af peach og sort. For nyligt fangede vi Nacho Fernandez fra Real Madrid bære denne nye farvevariant og han er tydeligvis lige så opstemt omkring det nye design som vi er - for denne Nitrocharge ser virkelig skarp ud.

Som sagt er der egentlig ikke så stor grund til at inspicere motoren alt for grundigt. For konstruktionen af denne fodboldstøvle kender vi jo allerede. Rundt om vristen sidder den opdaterede Energysling, der jo er blevet omplaceret for at give et mere naturligt fit rundt om vristen, så foden kan holdes fastlåst på sålpladen. Det er jo netop denne funktion der er den vigtigste hos Nitrocharge, som først og fremmest er udviklet til box-til-box spillere som for eksempel Manuel Neuer….

Er du vild med Nitrocharge? Så vil du elske denne nye variant- kun 1.519,-

Ved at holde foden så fastlåst i støvlen som muligt er det adidas’ ambition at spare maksimalt på energiforbruget og dermed give Nitrocharge spillerne en lille fordel, særligt i slutningen af kampen. Her kommer sålens Energypulse således også til sin ret. Konstruktionen er lavet med nylon i en zig-zag lignende form for at give en fjedrende effekt som minimerer det energitab, som ville have opstået med en blødere sål.

Hvis du er blandt dem som har savnet den Nitrocharge vi blev præsenteret for i august måned, så vil du helt sikkert blive glad for at høre at adidas er gået tilbage til disse dyder igen. Og med det nye design vil vi da også mene at det har været den lille pause værd. Hvad synes du om denne variant og er den noget for dig?