Adidas hylder det elegante touch med spritny 11Pro

Siden 2007, hvor den første Adipure blev præsenteret har adidas kælet for deres klassiske og elegante silo. Efter at have eksperimenteret med en række forskellige konstellationer er adidas nu gået helt back to basics med en ny generation. Støvlen hedder nu blot 11Pro og overdelen er tilbage i K-læder. Bliv klogere på den helt nye 11Pro lige her.

Det er ikke meget der er tilbage af de helt klassiske fodboldstøvler. Det er selvfølgelig et resultat af at efterspørgslen har bevæget sig over til det syntetiske materiale, som vi ser på langt størstedelen af fodboldstøvler i dag. En af dem, som alligevel holder liv i de rødder, hvorfra fodboldstøvlen stammer fra er adidas. For siden Adipure blev lanceret tilbage i 2007, har adidas leveret det klassiske fit og touch på overbevisende vis.

Du kan gå ind og forudbestille den helt nye adidas 11Pro lige her- kun 1.235,-

Nu er adidas så klar med en helt ny og opdateret omgang af elegance med den nye generation 11Pro. Med denne model går adidas helt ind til benet når det kommer til komfort og touch, som altid har været to af de vigtigste elementer i Adipure-kollektionen. Det understreges samtidig også af et design der i denne lanceringsmodel, som oser af klassisk inspiration.

Rent teknisk på denne model er 11Pro lavet med en overdel af K-læder, som altså er blevet taget i brug igen efter et par omgange med Hybridtouch. Til gengæld har adidas skabt en konstruktion som tillader dem at tyndslibe læderet maksimalt og give overdelen det tynde lag som er efterspurgt nu til dags.

Således har adidas skabt en gitterlignende struktur som umiddelbart fungerer som “skelettet” mellem overdelen og inderbeklædningen. Dette “net” sidder omkring forfoden og hælen og giver den stabilitet som holder foden fastlåst på sålen. Samtidig yder den støtte til at levere et yderst behageligt fit. Alt sammen noget der i sidste ende leverer optimal komfort.

Vær med til at definere elegance med den nye adidas 11Pro- kun 1.235,-

Komfort-elementerne sluttet dog ikke her. For udover at have placeret det nye skelet i hælen, har adidas først og fremmest sikret støtten i hælen gennem en hælkappe der holder foden fastlåst. Hertil har de tilføjet Memory Foam både omkring anklen og i indlægssålens hæl for at give det mest personlige og komfortable fit muligt. For at toppe komforten omkring hælen har de indlagt et ruskindslignende materiale på indersiden…

Også omkring vristen har adidas optimeret komforten ved at udstyre pløsen med Memory Foam, hvilket beskytter foden fra snørebåndene når de spændes. Memory Foam fungerer samtidig også som et materiale der husker fodens former, så det indstiller sig efter foden. Derfor sikrer det også at fodboldstøvlen leverer et særligt personligt fit og denne 11Pro går altså all in når det kommer til det personlige fit.

Hele overdelen er bygget ovenpå den velkendte ComfortFrame ydersål, der mere eller mindre er det eneste som er taget med fra forrige generation. Konfigurationen af knoppet på 11Pro er først og fremmest udviklet for at distribuere vægte, så alle led i kroppen skånes maksimalt. Og med denne opdaterede 11Pro er der meget der tyder på at spillere som Xabi Alonso, Frank Lampard og Toni Kroos vil nyde rigtig godt af den store komfort, som samtidig har flyttet det klassiske og elegante touch helt frem i forreste række.

Elsker du det klassiske touch som 11Pro har fået? Find den lige her- kun 1.235,-

Med den nye 11Pro sætter adidas alle sejl ind for at bevise at den klassiske fodboldstøvle stadig kan levere på øverste hylde. Med klassiske materialer og et klassisk design, giver adidas i hvert fald det elegante touch en lille renæssance. Hvad er dit umiddelbare indtryk af den nye 11Pro? Er det et go eller no-go?