Ny reklame: Vælg din vinter med Nike baselayer

Det er de færreste som ser frem mod vinteren med stor entusiasme. Bevares vinterprogrammet i Premier League er fantastisk og så er der også lige julegaverne, men kulden og mørket kunne de fleste nok godt undvære. I en ny reklame forsøger Nike at overbevise os om at vinteren ikke behøver at være så negativt anlagt. Se den her.

Ligegyldigt hvordan vi fremstiller vinteren, så er det sidste ende vores eget valg, hvordan vi griber den an. Det er budskabet i Nikes nyeste reklame, som er den første i en serie af reklamer, der først og fremmest skaber opmærksomhed om baselayers og dets betydning for træningen. Baselayer er nemlig efterhånden gået hen og blevet et uundværligt aktiv, når sportsatleter rundt omkring i verden skal tage kampen op mod vintervejret.

Vælg din vinter med Nike baselayer. Find et stort udvalg lige her.

Og hvad enten det er slud, regn, sne eller blæst, så er hele pointen at baselayer kan gøre din træning og din tilværelse i det hele taget langt mere behagelig. Okay, vi prøver ikke at sige at det er det samme som at tage en tur langs Copacabana Beach på en frisk forårsdag, men teknologien bag baselayer sikrer at vejrets grimme sider ikke behøver at være en forhindring for din søndags løbetur.

Hos Unisport har vi et stort udvalg af Nikes baselayer til alle aldre, både herrer og damer. Det fede ved Nikes baselayer er at de formår at skabe en fed kombination mellem præstationsdygtig kvalitet og design med personlighed. Så hvad enten du er ude efter et par tights til løbeturen, træning eller trøjer til at holde varmen, så kan du være sikker på at teknologien og designet med Nikes baselayer altid er helt i top.

Baselayer er ikke kun for fodboldspillere, men for alle sportsatleter og det er netop også et af budskaberne i Nikes reklame. Den hovedsagelige funktion med baselayer er at holde din kropstemperatur på et optimalt niveau samtidig med at du kan bevæge dig uden at føle dig begrænset af tungt eller upraktisk tøj. Det opnår de dels gennem et tæt og personligt fit, dels gennem mikrofibre, som holder vind og vand ude af kroppen, mens Dri-Fit leder sved væk fra kroppen for at holde den så tør som muligt.

Der er ingen grund til at frygte vinteren når du kan have Nike baselayer på.

Nikes budskab er klart, nu er det bare op til dig at følge op på det. Hvordan har du tænkt dig at vælge din vinter? Bliver det med eller uden baselayer?