Tester Xabi Alonso en ny adidas 11pro fodboldstøvle?

I sidste uge så Toni Kroos trække en ny, whiteoutet model fra adidas på fødderne under Tysklands træning - og i dag er det Xabi Alonsos tur. Spanieren testede en ny fodboldstøvle, der meget vel kan være næste generation af 11pro.

Landskampspauser er ikke altid lige populære - mest fordi det afbryder klubfodbolden og efterlader weekenden uden det ton af fodboldkampe der kan give det fornødne fix. Landskampspausen er dog slaraffenland for støvlespottere, da de ofte bliver brugt til at teste nye prototyper eller kommende modeller.

Det har også været tilfældet for denne landskampspause - i sidste uge så vi Toni Kroos teste en whiteoutet adidas fodboldstøvle - og nu er turen kommet til Xabi Alonso, der dog har taget tingene et skridt videre og rent faktisk spillet i en fodboldstøvle der ikke er blackoutet.

Kigger man nærmere på Alonsos adidas fodboldstøvler, ligner de utroligt meget dem, Toni Kroos har på med en minimalistisk læderoverdel og noget der minder om et bikubelignende skelet. Samtidig ligner sålen mistænkeligt meget en ComfortFrame - og meget kunne altså pege på, at Alonso tester den kommende adidas 11pro.

Xabi Alonso har det sidste stykke tid spillet i Predator Instinct, men har faktisk lidt levet en nomade-tilværelse når det kommer til fodboldstøvler - og ud over adizero har han spillet i alle adidas' modeller det sidste år. Nu kunne noget tyde på, at spanieren har stukket fødderne i en ny 11pro - og tiden vil vise, om Alonso endelig finder sin støvle igen.

Hvad synes du om Xabi Alonsos nye teststøvle - og appellerer designet til dig? Del meget gerne dine tanker om en potentiel ny 11pro med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.