Unisport look of: Nike fører an med CR7 træningskollektion

Der var ikke noget diskret over lanceringen af Cristiano Ronaldos nye glitrende signaturstøvle. Ja faktisk gik så vildt for sig at Nike skabte en helt ny superhelt, som var ude af denne verden. Præcis som Cristiano Ronaldo har været det i fodbolden siden han meldte sin ankomst på Old Trafford. Det blev også til træningskollektion, som nu får en tur under rampelyset i Unisport Look of.

Gå på udforskning med Nikes CR7 træningskollektion lige her

Med nye CR7 kollektion har Nike givet sig selv muligheden for at samle en træningskollektion med et elegant og trendy design, som samtidig bærer rundt på de mest innovative og nyeste teknologier indenfor sportstøj. Det gælder blandt andet tøj som for eksempel Midlayer Select Ignite trænignstrøjen, Select Flash T-Shirt, Select Strike Tech træningsbukser og andet udstyr som for eksempel Mercurial Lite benskinnen og Prestige bolden.

Med kollektionen bygger Nike videre på et overvældende år, hvor VM i Brasilien naturligvis har stået som Nikes ledende stjerne og helt centrale begivenheder for alle Nikes udgivelser i år. Det nye træningstøj blev præsenteret umiddelbart efter VM som opvarmning til den nye sæson og den får altså nu følgeskab af lidt varmere tøjstykker også.

Hvis du er vild med Nike og CR7, så er denne kollektion helt sikkert noget for dig.

Og vi forstår godt hvorfor nogle af de bedste fodboldspillere i verden løber rundt med Nike swooshet som deres foretrukne sponsor. Nike har nemlig virkelig fundet frem til en formel, hvor komfort kommer helt i førersædet. Særligt ved hjælp af deres Dri-Fit teknologi og et særligt mesh materiale bevarer kroppen en præstationsdygtig temperatur, samtidig med at tøjet giver et personligt og naturligt fit.

Du kan finde alt lige fra Mercurial Superfly til Midlayer Select Ignite lige her.

Årets helt store nyhed fra Nike er naturligvis deres Mercurial Superfly, som altså senest er kommet i en CR7 signatur udgave. Designet på denne model er så forsøgt overført til resten af kollektionen, som først og fremmest udtrykker den elegance og gode stil, som Cristiano Ronaldo er ambassadør for.

Få styr på dit fodboldgear og se godt ud samtidig med denne Nike CR7 kollektion.

Et billede slået op af Unisport.dk (@unisport) den

I Unisport look of samler vi noget af det lækreste, smarteste tøj på markedet netop nu. Og i denne omgang er det umuligt at komme udenom CR7 kollektionen fra Nike. Hvordan skulle kollektionen se ud, hvis den var baseret på dig?