Weekendens støvlespots: Fokus på Rooney og New Balance

Landskampene ruller igen og det samme gøre weekendens støvlespots. Vi har naturligvis haft vores øjne åbne og fundet de mest interessante spots i løbet af den forgangne uge. Se med her.

Aaron Ramsey (Wales) - New Balance - Prototype Så ser det ud til at mystikken omkring den fodboldstøvle Aaron Ramsey og andre spillere har løbet rundt i de sidste par uger er opklaret. Der er nemlig kommet et New Balance logo på ydersiden af støvlen og det ser altså ud til at Ramsey og Nasri slutter sig til den re-branding som New Balance og Warrior tilsyneladende har planer om at føre til livs fra næste år.

Marouane Fellaini (Belgien) - New Balance - Prototype Også Fellaini ser ud til at blive del af den nye New Balance familie. Felliaini er jo som bekendt allerede hos Warrior og det ser ud til at han glæder sig til et nyt kapitel i form af New Balance. I hvert fald var han også hoppet i et par af deres testmodeller i træningslejren hos Belgien. Det bliver spændende at se hvad 2015 byder på fra New Balance.

Manuel Neuer (Tyskland) - Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Grøn/Sølv En spiller som ser ud til at have faldet på plads med sit støvlevalg er Manuel Neuer. Siden adidas opdaterede deres Nitrocharge har Neuer ikke ligefrem haft travlt med at skifte forrige version ud. De seneste kampe har Neuer dog holdt fast i den nyeste generation og det ser altså ud til at han har besluttet sig for at holde fast i denne model.

Daniele De Rossi (Italien) - adidas Predator Instinct Sort/Rød/Hvid Enten har adidas virkelig ramt hovedet på sømmet med den nye Predator Instinct eller også har de ramt lidt ved siden af med den nye Nitrocharge. Vi tror nu mest på den første mulighed og vi kan derfor ikke bebrejde at De Rossi er endnu en af adidas' spillere som har skiftet "motoren" ud med "rovdyret".

David De Gea (Spanien) - adidas Predator Instinct Sort/Rød/Hvid Er David De Gea på vej til et permanent skifte til adidas? Noget kunne tyde på det. Først så vi ham skifte over til deres Predator Zones målmandshandsker og nu nåede han lige at vise sine nye Predator Instinct støvler frem inden han blev meldt skadet i den spanske landsholdslejr. Vi glæder os til at se, hvad spanierne møder op i når han er tilbage fra sin skade.

Pedro Rodriguez (Spanien) - Nike Hypervenom Orange/Hvid/Sort Barcelona og Spaniens Pedro har i lang tid viet sin kærlighed til Mercurial Vapor. I den seneste tid har han dog flirtet med Nikes Hypervenom og det ser mere og mere ud til at han permanent er gået over til den giftige angrebsstøvle - dog med den lille modifikation, at Pedro har fået sat knopsystemet fra Tiempo Legend IV Elite på sin fodboldstøvle. I hvert fald har han optrådt med Hypervenom i de sidste par kampe, ligesom han gjorde i Spaniens 3-0 sejr, hvor han også scorede.

Martin Ødegaard (Norge) - Nike Mercural Vapor X CR7 Når man taler om fremtidens spillere, så er norske Martin Ødegaard et uundgåeligt navn. Den norske teenager er allerede på blokken hos de fleste europæiske storklubber og det er ikke så mærkeligt at Norge allerede har givet ham landsholdsdebut. I venskabskampen mod Estland trådte Ødegaard ind på banen med et par Mercurial Vapor X CR7. Selvfølgelig skal den funklende nordmand have et par glitrende fodboldstøvler - det kan ikke være anderledes.

Wayne Rooney (England) - Nike Hypervenom Orange/Hvid/Sort Og mens Ødegaard først lige har indledt sit landsholdseventyr, så var det i weekenden præcis 100 kampe siden at Rooney indledte sit eventyr. I den anledning havde Nike sørget for et par særlige støvler til den engelske kaptajn der endda kunne fejre sin 100. landskamp med sit mål nummer 44. Nu er Rooney blot 5 mål fra at nå alle tiders topscorer på landsholdet, Bobby Charlton. Mon han også får et par særligt designede fodboldstøvler af Nike hvis han når den milepæl?

Tyskland U-19 landshold - Adidas Supernatural Pack mania Det er egentlig ikke noget vi plejer, men vi syntes at det var et ret imponerende syn. Således troppede hele 9 spillere fra det tyske U19 landsholds startopstilling op i adidas' seneste støvler fra Supernatural Pack. Så kan man bare se, hvor central en rolle adidas spiller hos det tyske landshold. Det var i øvrigt det samme antal af Supernatural Pack fodboldstøvler som vi fandt på det tyske U18 landshold...

Michael Neill (Central Coast Mariners) - adidas f50 adizero Messi Når man kan ikke kan få sin egen signaturstøvle, så må man jo spille i andres. Det er i hvert fald muligvis det, Michael Neill fra australske Central Coast Mariners tænkte efter at han i weekenden troppede op i Messis sjette signaturstøvle, som udkom sidste år omkring sommertid.

Frank Nouble (Coventry City) - Nike Match Mercurial R9 Ronaldo var i starten af det nye årtusinde blandt verdens absolut største fodboldstjerner og i 2000 gav Nike "El Fenómeno" også et par særlige signaturstøvle i forbindelse med deres Alpha Project. Resultatet var Match Mercurial som Mercurial kollektionens første opdatering efter den første model i 1998. Frank Nouble fra Coventry er stadig stor fan af støvlen og vi takke ham for at holde liv i et dejligt minde...

Sergio Romero (Argentina) - Nike Vapor Grip 3 Til VM spillede han i adidas' Predator Zones. Efterfølgende har Argentinas førstevalg, Sergio Romero skfitet lidt mellem Nikes Vapor Grip 3 og senest er han blevet set ved Argentinas træningslejr i et par Sells Total Contact Aqua. I deres venskabskamp mod Kroatien var han dog tilbage i Nikes Vapor Grip 3. Vi glæder os dog til at se, hvad det endelige udkom bliver af Romeros flirt med de forskellige handsker bliver.

Landsholdsfodbold er altid en god mulighed for at tage på udkig efter fodboldstøvler. Og denne omgang har bestemt ikke været nogen undtagelse. Der har været rigeligt at kigge på. Hvilket spot har været ugens fedeste?