Nike Premier SG - stå fast på de bløde baner med stil

Efter sit indtog på markedet sidste år er Nike Premier blevet taget rigtig godt imod - og det forstår man egentlig godt med den lækre pasform, gode komfort og vanvittigt bløde overdel af kængurulæder. Nu er vinteren over os, og i den forbindelse har Nike lanceret en Soft Ground-udgave af Nike Premier, så du kan få fuldt greb på de bløde baner.

Vi kender det alle sammen - vinteren kommer, og fodboldbanerne bliver bløde og i mange tilfælde mudrede og mere knoldede end de er i forvejen. Det kan godt gøre det lidt svært at stå optimalt fast med en almindelig FG fodboldstøvle, og derfor har Nike nu introduceret SG-knopsystemet på deres moderne klassiker, Nike Premier.

Før kom Nike Premier kun med FG-knopper, men nu har Nike altså lyttet til bønnerne fra de mange fans af Premier og introduceret en sål med SG-knopper også.

Med den nye sål har Nike gjort klar til at give endnu bedre greb med 6 længere metalknopper. Det fungerer sådan, at man med længere og færre knopper kan trænge længere ned i jorden og dermed opnå et mere stabilt greb. Dette bevirker også, at du står bedre fast - men fungerer altså også kun for alvor, når banerne er bløde.

Selve sålen er den samme TPU-sål, som man finder på FG-udgaven af Nike Premier, hvilket vil sige at den er blød og smidig for så god en komfort som overhovedet muligt.

Stå godt fast med Nike Premier SG lige her - kun 854,- kr.

Ud over den nye sål er Nike Premier fodboldstøvlen fuldstændig den samme - overdelen er stadig lavet med en snude af et blødt, premium og smidigt kængurulæder, mens midterfoden og hælen er lavet med Nikes specialudviklede gedelæder, der er både holdbart og blødt. Dette giver en virkelig lækker komfort, da overdelen lynhurtigt smyger sig om foden.

Selve pasformen i Nike Premier er da også lavet til at give et suverænt fit, som man kender det fra klassikerstøvlerne - bygget på Nikes GF13-læst (som tidligere hed X1), og som også Hypervenom og Tiempo Legend V er lavet over - er den resultatet af en masse anatomisk forskning for at passe så mange fodformer som overhovedet muligt.

Bestil dine egne Nike Premier SG lige her - kun 854,- kr.

Nike Premier er designet til at bringe de klassiske dyder fra en enkel, simplistisk fodboldstøvle sammen med Nikes mest moderne teknologier. Og den ligner da også noget fra dengang, man kun lavede fodboldstøvler i læder. Manden bag Nike Premier, Phil McCartney, der i sin tid var VP for Football Footwear, sagde ved lanceringen at; "Første gang vi viste Nike Premier til vores professionelle atleter, troede de, at det var en af vores klassiske støvler fra arkivet. Da de så fik den på fødderne, kunne de med det samme mærke, at det her var alt anden end en gammeldags støvle."

Nike Premier repræsenterer da også en uddøende race for moderne fodboldstøvler - den er helt enkel med en sort overdel og et hvidt logo på - en tendens vi ellers kun rigtigt ser på andre og ældre klassiske fodboldstøvler som adidas Copa Mundial og PUMA King. Premier hopper altså med på vognen i det klassiske design - og er du til et enkelt og stilet look, er det den perfekte, komfortable træningsstøvle. I øvrigt passer den som fod i hose til Nike Select træningstøjet i sort - knivskarpt og helt, helt klassisk så du kan lade fødderne tale.

Hold det klassisk når du træner med Nike Premier og Nike Select træningstøjet.

Med introduktionen af den nye SG-sål giver Nike endnu en mulighed for at holde det klassisk - og altså nu både når banerne er hård OG mudrede. Det holder, synes vi. Men hvad synes du om Nike Premier i SG? Del meget gerne dine tanker med os herunder.