Lys rummet på med 11Pro Hunt Series fra adidas

I sommers leverede adidas Battle Pack, som blev deres officielle bidrag af fodboldstøvler til VM. Mønsteret på de fire støvler var helt unikt og skilte sig i den grad ud. Nu tester adidas det unikke mønster af med en selvlysende effekt på den nye Hunt Series med deres 11Pro som forsøgskanin. Og vi må sige at vi godkender eksperimentet 100%.

11Pro har i år lagt fodboldstøvle til en række opdateringer og udskiftninger. Den er både lanceret i en SL version, har skiftet frem og tilbage mellem Taurus-, K-læder og Hybrid, har fået skiftet hælkappen ud og selv syningerne i forfoden har fået en ny struktur. Hvis vi ikke vidste bedre, skulle man næsten tro at adidas ikke helt kan finde den rette sammensætning af 11Pro. Det er naturligvis langt fra tilfældet.

Lys rummet op med den nye 11Pro Hunt. Forudbestil nu - kun 1.499,-

En ting som adidas dog har holdt helt fast i siden de udgav Battle Pack modellen er det særlige design, som jo i sin tid blev fremlagt som inspireret af dyr fra amazonas og krigsmaling fra forhistoriens krigere. Og nu fremhæver adidas så 11Pro’s Battle Pack design med en selvlysende effekt, så 11Pro’s elegante spillere kan gå på jagt med Hunt Series i mørket.

Selvom fodbold ikke decideret spilles i mørket, så har adidas alligevel fundet inspirationen fra fodboldbanen - omend ikke de store stadions, som naturligvis er fuldt oplyste af projektører. Nej, i stedet har adidas henvendt sig hos alle os, som ikke har fornøjelsen af at spille på store oplyste stadions, men hvor belysningen tværtimod er langt mere begrænset.

Du kan allerede forudbestille den nye 11Pro Hunt lige her - kun 1.499,-

Og mens det unikke design får dig til at lyse helt op på de mørklagte baner, så leverer adidas en 11Pro, som vi har lært den at kende i den seneste tid. Overdelen er således lavet med Hybridtouch, dels for at give den efterhånden velkendte føling for foden og boldkontakt, men også så de kunne give overdelen den helt rette finish, så den selvlysende effekt kunne komme til sin ret.

Overdelen sidder på den behagelige ComfortFrame, der sørger for at fordele trykket så leddene ikke belastes lige så meget. Samtidig sørger Comfort Traxion knopkonfigurationen for at levere optimal fremdrift og hurtigere acceleration. Og nå ja, så lyser den altså også op i mørket.

Se det velkendte Battle Pack design i selvlysende stil med 11Pro Hunt - kun 1.499,-

ALT_TAG

Adidas’ Hunt Series skiller sig virkelig ud fra mængden. I hvert fald når lysene er slukket. Og selv om denne 11Pro ikke nødvendigvis er bedre end de øvrige 11Pro modeller, så fortjener den her model en ekstra klapsalve for designet. Eller hvad? Hvad synes du om det?