Unisport WebTV: Vi unboxer Adidas Hunt Series

Hele året har adidas hyldet de største stjerner rundt omkring på verdens største stadions, under de brændende projektører. Men som vi går ind i en mørkere årstid er det blevet tid til at hylde alle de millioner af fodboldspillere, som ikke altid har fornøjelsen af at spille på fuldt oplyste baner. Joltter og Jakob tyvstarter med en unboxing og lad da bare videoen tale for sig selv...

Det har været et begivenhedsrigt år for adidas med VM i Brasilien som den mest skinnende og succesfulde stjerne af dem alle. Fodboldstøvlerne har også taget sin del af pladsen under rampelyset med nye versioner af Predator, 11Pro og Nitrocharge og ikke mindst f50 Crazylight der endnu engang brød grænsen for den letteste fodboldstøvle. Ja, man har skullet holde tungen lige i munden for at følge med.

Du kan se meget mere til den selvlysende Hunt Series lige her.

Men nu er det blevet tid til at tage fodboldstøvlerne væk fra rampelyset og ind i mørket. Og det gør Joltter og Jakob så - til deres enorme entusiasme. For med denne nye kollektion har adidas skabt et helt unikt designkoncept, som får støvler til at lyse op i mørket. Og Joltter og Jakob kan ikke helt lade være med at lege med lidt med lyskontakterne. Der går jo nærmest Techno Rave i den med den nye Hunt Series.

Med denne Hunt Series fuldender adidas også deres hyldest til Predator kollektionen som i år fylder 20 år. Da den første Predator Instinct blev præsenteret lovede adidas samtidig at udgive hele 14 varianter af deres rovdyr og denne selvlysende Predator Instinct afslutter altså 2014-kapitlet som har talt alt lige fra en Battle Pack til Crazylight og Supernatural Pack. Hvilken af de 14 Predator Instinct har været din absolutte favorit?

Er du lige så vild med Hunt Series som Jakob og Joltter? Se meget mere her

ALT_TAG

Den nye Hunt Series lyser op i mørket, som det sjældent er set før. Med helt unikke mønstre i en selvlysende effekt, lyser adidas banerne op hen over den mørke vintertid. Hvilken af støvlerne synes du har det fedeste look i mørket?