Nike laver speciel Hypervenom til Wayne Rooneys kamp nr. 100

For 11 år siden fik en dengang 17-årige Wayne Rooney sin debut på det engelske landshold - og på lørdag går den nu 28-årige, engelske anfører ind til sin kamp nummer 100. Det har Nike fejret med en helt unik udgave af Rooneys Hypervenom Phantom.

Tippet som en af de bedste unge engelske talenter i lang tid trådte Wayne Rooney ud til sin første landskamp for det engelske A-landshold som 17-årig i en venskabskamp mod Australien. Han scorede i øvrigt også sit første landskampsmål som 17-årig, og var indtil 2006 den yngste målscorer for England nogensinde.

Bestil din Nike Hypervenom Phantom lige her - kun 1.619,- kr.

Nu er årene gået, og Rooney har haft en flot landsholdskarriere med indtil nu 99 kampe under bæltet. På lørdag leder han så smukt nok Three Lions ind til sin kamp nummer 100, når England møder Slovenien.

Det bliver formentlig en rigtig stor dag for "Wazza" - og for at fejre sin kamp nr. 100 har Nike lavet en unik udgave af Rooneys Hypervenom Phantom, hvor der udover det engelske flag og "WR" er lavet en fræk grafik på siden af fodboldstøvlen, der viser antallet af kampe; 100. Så er man ligesom ikke i tvivl.

Om der er mål i Rooneys støvler vil tiden vise, men vi må give Nike, at de har ramt hovedet meget godt på sømmet med en fin gestus til en af deres centrale spillere i Hypervenom fodboldstøvlen.

Hypervenom Phantom kan blive din allerede i dag - kun 1.619,- kr.

Hvad siger du til Rooneys specielle Hypervenoms? Og hvilken model ville du vælge, hvis du skulle spille i den samme i 100 kampe i streg? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.