Gå vinteren i møde med Nikes Select træningsbukser

Vinter kan vær lig med to ting: Hård træning eller ren afslapning. Ligegyldigt hvilket fortegn vinteren kommer til stå i for dig, så kommer du nok til at skulle bruge et par lækre bukser. Med Nikes Select Strike Tech træningsbukser kan du slå to fluer med ét smæk. Og vi har samlet udvalget til dig lige her.

Lad os bare se det i øjnene - tiden hvor man kunne rende rundt i shorts er forbi. I hvert fald i de kommende måneder. I stedet er det nok en rigtig god idé at trække i et par lange bukser, hvad enten man skal til træning eller blot skal have et par behagelige og flotte bukser til hverdagen. Med deres nyeste træningskollektion, udgør Nikes træningsbukser naturligvis også en vigtig rolle.

Skal du træne hen over vinteren? Så køb Nikes Select Strike Tech - kun 499,-

Vi har efterhånden lært Nike at kende som et sportsmærke, der ikke går på kompromis med noget som helst. Disse Select Strike Tech træningsbukser er naturligvis ingen undtagelse. Et emne som stod absolut øverst på Nikes to-do liste da de skulle udvikle deres nye træningskollektion var komfort, og det har de virkelig formået at inddrage i disse træningsbukser.

Bukserne er udviklet med et særligt tæt fit for at opnå den mest optimale personlige pasform. Ved at bukserne følger kroppens former, kan man nemlig bevæge sig så frit og ugeneret som muligt, hvilket utvivlsomt er en af de vigtigste ting når man udøver sport. Selve stoffet er derfor også ekstra elastisk, for at fremme bevægelsesfriheden. Selv cuttet omkring knæet er særligt udviklet for at øge følelsen af frihed.

Gå ud og trods vinterkulden med Nikes Select Strike Tech - kun 499,-

Materialet er lavet med Dri-FIT teknologien så sved og fugt absorberes og holder både kroppen og tøjet tørt. På den måde vil man ikke mærke at tøjet bliver klæbrigt eller tungt når man først begynder at svede. Samtidig har Nike valgt at placere et særligt mesh på specifikt udvalgte områder for at opnå bedre åndbarhed.

Designmæssigt følger Nike nogle af de farver som har været særligt dominerende i den anden halvdel af 2014. Det betyder at du også kan matche dine bukser for eksempel med dine Magista Obra eller måske dine nyeste Superfly CR7.

Du kan finde de smarte Nike træningsbukser lige her - kun 499,-

Nikes Select Strike Tech træningsbukser bør helt sikkert hænge i din garderobe, hvis du sætter stor pris på komfort og design. Vi kan i hvert fald ikke finde en grund til ikke at anskaffe sig disse træningsbukser til vinterens strabadser.