Toni Kroos tester ny mystisk, whiteoutet adidas fodboldstøvle

Toni Kroos trænede i dag med det tyske landshold i en ny, whiteoutet teststøvle fra adidas, som mere end stærkt indikerer, at der kunne være nyt på vej i 11pro-kollektionen.

Den tyske midtbaneelegantier fra Real Madrid havde i dag fået grønt lys til at hive et par spændende nye adidas fodboldstøvler frem, da han trænede med det tyske landshold. Normalt er Kroos stor tilhænger af hvide fodboldstøvler, så derfor slog det os ikke som noget underligt, men ved nærmere eftersyn blev vores interesse for alvor vakt.

Toni Kroos trænede nemlig ikke som vanligt i sine adidas adiPURE 11pro II, men havde skiftet dem ud med en whiteoutet testmodel af hvad vi må formode er en ny generation af 11pro - i hvert fald har Kroos været adiPURE-spiller i mange år efterhånden, og med sin hang til en lækker, klassisk læderstøvle peger meget på, at adidas har en opdatering til deres 11pro-silo parat.

Hvis man skal dømme ud efter Herr Kroos' teststøvle, så laver adidas en del ting om på den nye 11pro - i alle fald lader det til, at der er kommet en ny overdel helt uden syninger, men som til gengæld har fået en bemærkelsesværdig, bikubelignende tekstur på - angiveligt for at give mere stabilitet og et bedre fit på samme måde som Memory Foam fungerer på den nuværende 11pro.

Samtidig er det værd at bemærke, at selv om om Kroos tester en ny model, så holder han stadig fast i sit højtelskede knopsystem fra de nu hedengangne adiPURE III og IV. Eller har adidas bragt det tilbage? Det er ikke til at sige, men vi giver dig naturligvis meget mere læsestof propfyldt med informationer når støvlen ser dagens lys. Og hvem ved - måske vi ikke skal vente så længe?

Hvad synes du om Toni Kroos' hvide teststøvler? Og hvordan ville du få designet din egen fodboldstøvle, hvis du helt selv kunne bestemme? Del meget gerne dine tanker med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.