Adidas lyser mørket op med en selvlysende Nitrocharge

Med den nyeste generation af Nitrocharge gav adidas ikke bare sig selv en ny motor at køre på. Det bragte også nogle nye designmuligheder med sig og det må man også sige at adidas har udnyttet til det fulde. I særdeleshed med den nyeste variant fra Hunt Series, der i mørke lyser rummet op i et skarpt mønster.

Den første Nitrocharge kom til verden for lidt over et år siden. Ambitionen var at levere en fodboldstøvle til markedet, som imødekomme den arbejdsomme og ustoppelige spiller på banen. Med en række nye teknologier forsøgt adidas således at udvikle en fodboldstøvle, som kunne bevare spillerens energiforbrug gennem hele kampen. I denne Hunt Series er det dog først og fremmest designet, som fanger vores opmærksomhed.

Du kan allerede forudbestille den nye Nitrocharge Hunt - kun 1.444,-

Det nye look, blev præsenteret første gang i august og det må man sige kommer til sin fulde ret med denne nye selvlysende kollektion. I dagslys ser denne nye Nitrocharge frisk og livlig ud, men tager man den med ind i et mørklagt rum, vil mønsteret på støvlen lyse op på helt unik facon.

Men når det kommer til stykket, så er det jo først og fremmest støvlens funktionalitet, der tæller. Nitrocharge er som sagt udviklet til den ustoppelige motor på holdet, heraf kælenavnet “The Engine”. Det mest karakteristiske element er nok støvlens Energysling, som efter opdateringen har fået en mere naturlig position henover vristen. Tanken er at gummibåndet ligger og holder fast på foden, så den ikke ligger og skrider på sålen. På den måde sparer man en masse energi, som vil komme til sin ret i de sidste minutter af kampen.

Se selv hvordan Nitrocharge Hunt lyser i mørket. Forudbestil nu - kun 1.444,-

En smule overraskende har adidas valgt at bevare mange af de ændringer adidas foretog sig i forbindelse med deres Crazylight Pack. Her havde adidas fjernet hælens mesh og beskyttende puder for at skære på vægten. Tilsyneladende mente adidas at de ikke længere er nødvendige for de er ikke kommet på i denne omgang. Det samme gælder for forfodens struktur med de forformede puder, som heller ikke er kommet tilbage på støvlen.

Til gengæld er den velkendte Energypulse funktion i sålen tilbage og når alt kommer til alt, så har adidas med denne Nitrocharge skabt en fodboldstøvle, som tilgodeser energiforbruget på optimal vis samtidig med at bringe et unikt designelement i spil. Nej, det er ikke særlig tit at vi får brug for en selvlysende fodboldstøvle, men når man kan gøre det, hvorfor så ikke bare gøre det?

Gå på jagt i mørket med den nye Nitrocharge Hunt. Forudbestil nu - kun 1.444,-

ALT_TAG

Nitrocharge er først og fremmest lavet for at øge dit energiniveau og nu kommer energiopladeren for alvor til sin ret med et selvlysende design. Vi klapper i vores hænder over adidas’ designkoncept, men hvad synes du egentlig om det?