Adidas gør letvægt selvlysende med ny f50 adizero Hunt Series

Samba Pack, Earth Pack, Battle Pack, Crazylight, Supernatural Pack... Det har godt nok været et begivenhedsrigt år for adidas og ikke mindst deres letvægter f50 adizero. Året lakker mod ende og det gælder om at efterlade et bemærkelsesværdigt indtryk inden vi lægger 2014 bag os og går 2015 i møde med store forventninger. Det indtryk udfolder sig i Hunt Series.

2014 blev året hvor adidas for alvor beviste hvorfor at de mestrer letvægtsmarkedet med stor overbevisning. Med Crazylight flyttede adidas nemlig endnu engang grænserne for, hvor let en fuldt funktionel fodboldstøvle kan være. Det har også været et år med masser af dristige og alternative design koncepter og det er netop på denne front at adidas endnu engang udfordrer normen.

Se hvordan fuld speed ser ud i mørket med f50 Hunt - kun 1.499,-

Med f50 adizero Hunt Series har adidas nemlig skabt en fodboldstøvle, som ikke blot skiller sig ud i dagslys, men som også lyser rummet op, når alle lys er slukket. Med et særligt udviklet finish har adidas nemlig skabt en selvlysende overdel, så bolden ikke forsvinder af syne, selv når du spiller i mørke - for det gør vi jo tit…

Nej okay, selve funktionaliteten bag designet er nok ikke super tydelig, men konceptet og udførelsen af det sidder lige i skabet. Vi har nemlig selv testet det af ved at udsætte støvlen for kraftig belysning i et par minutter og derefter slukke lyset. Og vi indrømmer gerne at vi bukker os i støvet for adidas’ design team her.

Gå ind og forudbestil den selvlysende f50 Hunt lige her - kun 1.499,-

Selve inspirationen bag designet er hentet dels fra den mørke årstid, hvor den selvlysende effekt for alvor kan leve op til sin ret, men også hos alle os der ikke løber rundt på oplyste stadions med projektører. Støvlerne henvender sig altså først og fremmest til dem som træner under mørkere forhold end spillere som Bale, Robben eller James Rodriguez.

Og hurtig er naturligvis et af nøgleordene når snakken falder på f50 adizero. Modellen er jo som bekendt også repræsenteret ved Messi og det siger jo stort set det hele. Adizero er nemlig lavet til fodboldspilleren som mestrer fuld kontrol i ekstra høj fart og det er blandt andet opnået gennem en ultra let Hybridtouch overdel. Dens lette vægt støttes op af den lette SprintFrame som rent faktisk er udviklet med inspiration fra broernes evne til at bære en imponerende stor vægt.

Så hvis du er typen som elsker at være i centrum, ligegyldigt hvor du befinder dig, så vil denne Hunt Series være lige noget for dig. For hvad enten du står i dagslys eller i særdeleshed i mørke, så vil denne f50 adizero helt sikkert fange øjnenes opmærksomhed. Og så gør det jo ikke noget at støvlen er blandt markedets absolut ypperste, når det kommer til letvægtsstøvler.

Se selv hvordan f50 Hunt lyser i mørket. Forudbestil den nu - kun 1.499,-

ALT_TAG

Med den nye Hunt Series har adidas givet os en helt ny grund til at spille fodbold i mørket. Vi er ikke sikre på at det vil være det mest polerede fodbold, men til gengæld vil dine fodboldstøvler lyse rummet op. Vi kan i hvert fald godt lide designet, men hvilken vej vender du tommelfingeren?