Tag på jagt i mørket med Predator Instinct Hunt Series

I maj i år startede adidas et nyt kapitel i den 20 år lange historie om deres Predator. Overskriften var Predator Instinct og indledningen lovede hele 14 modeller af det opdaterede instinktive rovdyr. I dag fuldender adidas deres løfte med den 14. Predator Instinct i 2014. Og ligesom med de øvrige går det ikke stille for sig. Faktisk går det alt andet end stille for sig…

Der er efterhånden ikke det, som ikke er blevet skrevet om adidas’ Predator kollektion. I mere end 20 år har fodboldstøvlen leveret ultimativ boldkontrol til nogle af nyere tids mest legendariske fodboldspillere lige fra David Beckham og Del Piero til Zidane og Raúl. I dag løber elegante spillere som Xavi, Di Maria og Özil rundt med den nyeste model Predator Instinct, som altså i dag runder kapitlet af for de 14 særlige Predator Instinct modeller i 2014 med en selvlysende overdel.

Vær med til at hylde Predator Instinct med den selvlysende Hunt Series - kun 1.499,-

Jep, den er god nok. For med Hunt Series har adidas taget deres støvledesign til nye højder. Med en helt ny teknik har adidas således fået deres fire siloer til at lyse op i mørket og giver “hunting in the dark” en helt ny betydning for de mange rovdyr, som løber rundt på fodboldbanerne rundt omkring i verden.

Okay, så tit er det heller ikke at vi spiller fodbold i fuldstændig mørke, men det er unægtelig den fedeste “unødvendige” feature der er lavet på en fodboldstøvle i år. Ideen er kommet til livs gennem en helt særlig finish på adidas’ Hybridtouch, som altså giver et unikt look når lysene slukkes hen over årets sidste Predator Instinct.

Gå på jagt i mørket med Årets Rovdyr med Predator Instinct Hunt - kun 1.499,-

Hvis vi lige tager et kig på den nye Predator Instinct i dagslys, så er alt stort set ved det gamle. Bortset fra en mindre ændring i overdelen, så har adidas bevaret de fem ikoniske Lethal Zones på overdelen, der tilbyder hver deres præstationsfremmende elementer. Det er i særdeleshed gummizonerne på Predator der har gjort og utvivlsomt altid vil gøre kollektionen udødelig.

Der er masser af grunde til at Predator Instinct har været en af de mest populære kollektioner i 2014 og den nye ControlFrame har bestemt været med til at gøre kontrolstøvlen til det foretrukne våben hos adskillige playmakere rundt omkring i verden. Denne Hunt Series vil helt sikkert ikke gøre Predator Instinct mindre populær. For hvor mange er det lige der kan sige at deres fodboldstøvler lyser i mørket? Og hvis du ikke tror på os, så kan du selv prøve det af. Det er ser faktisk rimelig svedigt ud…

Du kan forudbestille den nye Predator Instinct Hunt lige her - kun 1.499,-

ALT_TAG

Den nye Hunt Series tager støvledesign til nye højder, med en overdel der lyser op i mørket, hvis udsat for kraftig belysning først. Vi ved ikke helt, hvad man skal bruge det til på en fodboldbane, men det er under alle omstændighed en ret fed feature, hvis vi skal sige det. Hvad mener du om konceptet?