Træn som Cristiano Ronaldo og Nike til vinter

Hvis der er noget vi er vi er blevet klar over gennem de seneste år, så er det at Cristiano Ronaldo ikke blot er kommet til succes gennem et gudsbenådet talent. Det portugisiske fodboldikon stiller sig nemlig aldrig tilfreds med status quo. Træningen er hans middel til altid at blive bedre. Så hvem er bedre at lave en træningskollektion på end CR7 selv?

Nike har en lang liste af verdens bedste fodboldspillere i deres familie. Heriblandt er også verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Og mens alle utvivlsomt løber rundt med et talent, som stikker ud over normalen, så er det helt sikkert at ingen af dem er kommet sovende til succes. Det ved Nike om nogen og derfor gør de også deres ypperste til at skabe de bedste rammer for at deres atleter kan yde deres optimalt bedste.

Er du klar på at træne som Cristiano Ronaldo? Find CR7 træningskollektionen her

Denne nye træningskollektion bygger videre på sommerens succesfulde kollektion, som indeholdt en række præstationsoptimerende teknologier. Udover, naturligvis, at være lavet med Dri-FIT så er alle T-Shirts lavet med et særligt mesh materiale, som sikrer optimal åndbarhed. De to T-Shirts er samtidig lavet med forskellige cuts omkring armene, for at give det mest præcise og personlige fit.

Er du klar på at træne som Cristiano Ronaldo? Find CR7 træningskollektionen her

Cristiano er en mand, som nærmest er afhængig af træning. Han er den første og sidste der forlader træningsbanen og han er i bund og grund et perfekt bevis på at hård træning virkelig betaler sig i sidste ende. Derfor er Nike helt sikkert også ret tilfredse med at kunne bruge Cristiano Ronaldo som frontmand for det nye design af træningskollektionen, som selvfølgelig også skulle have sig en tur med CR7 designet.

Med denne kollektion følger alt fra Midlayer Select Ignite, GPX FZ II POLY til Select Flash og CPF Graphic CR7, over til Prestige CR7 bolden og selvfølgelig også de uundgåelige glitrende Mercurial Superfly og Vapor CR7. Hele kollektionen bærer de blå og sorte farver, som har været det gennemgående tema for denne CR7 kollektion. Med designet har Nike forsøgt at omfavne den ekstravagante og gennemskinnende side af Cristiano Ronaldo, som både kommet til udtryk på og udenfor banen.

Er du klar på at træne som Cristiano Ronaldo? Find CR7 træningskollektionen her

ALT_TAG

Med den nye CR7 kollektion kan du gå i Beast mode ligesom Cristiano Ronaldo hen over vinteren. Så vil du helt sikkert komme ud til foråret i dit livs form - ligesom Cristiano Ronaldo. Hvad fra kollektionen mangler du i sportstasken?