Nikes fleece trøjer holder dig fit og varm gennem vinteren

Minusgraderne presser mere og mere på og det bliver stadig mere aktuelt at hive sidste års julegave fra farmor frem fra det støvede hjørne af garderobeskabet. Men, hvis du synes at hendes hjemmestrik kradser lidt for meget rundt om halsen, så kan du jo også skaffe dig en af Nikes Fleece trøjer. Ovenikøbet med din yndlingsklubs logo på. Altså hvis Barcelona eller Manchester United er din klub.

Nikes Tech Pack er amerikanernes måde at komme udenom undskyldningen for ikke at træne hårdt når først Hr. Frost har meldt sin ankomst. Det er altid lidt nemmere at blive på sofaen under tæppet, når dagene blive kortere og koldere. Og mens Nikes Fleece trøjer absolut også går godt til at holde varmen foran tv’et, så er trøjerne først og fremmest udviklet med atleten i fokus.

Du kan finde et stort udvalg af Nikes Fleece trøjer lige her. - fra 359,00,-

Tøjet er udviklet med en helt unik termisk konstruktion som holder på din kropsvarme, samtidig med at materialet bevarer en yderst blød og komfortabel struktur, som gør det behageligt at bære hvad enten du ligger i sofaen eller tager en løbetur.

Hvis du holder med Manchester United eller Barcelona, så er disse Fleece trøjer lige dig. - kun 899,-

Tech Fleece og Track Top kollektionerne bærer rundt på en ekstra tæt beslægtning til fodbolden og det er nok også derfor at Nike har valgt at designe disse trøjer med udgangspunkt i et par af deres klubber, med nogle af verdens største fanbaser - Manchester United og Barcelona. Oprindelsen af de to modeller går således tilbage til 1998, hvor det brasilianske landshold benyttede træningstøjet for første gang.

Hvis du holder med Manchester United eller Barcelona, så er disse Fleece trøjer lige dig. - kun 899,-

Og helt generelt bærer Nikes Tech Pack rundt på en tung historie. Mange af sporene fra dagens Fleece trøjer, kan nemlig føres helt tilbage til en tid, hvor mange af os endnu ikke havde set dagens lys. For eksempel blev AW77 kollektionen først præsenteret tilbage i 1977 hvor Geoff Hollister, løbespecialist, ville udvikle noget præstationsdygtigt tøj, som både kunne holde på varmen og regnen ude, når løbere trodsede det dårlige vejr.

Så hvad enten du synger Glory Glory Man United eller råber Visca Barca, så har Nike sørget for at du kan vise din klubs farver frem også hen over vinteren. Fleece trøjerne er utvivlsomt blandt Nikes mest stolte kollektioner. Og selvom Nike og Manchester United tidligere på året annoncerede at deres aftale slutter til næste år, så er der ingen tvivl om at Nike har sat stor pris på deres samarbejde med De Røde Djævle.

Du kan finde et stort udvalg af Nikes Fleece trøjer lige her. - fra 359,00,-

Du kan finde et stort udvalg af Nikes Fleece trøjer lige her. - fra 359,00,-

Har du planer om at træne ekstra hårdt hen over vinteren? Så er disse fleece trøjer helt sikkert et oplagt valg. Har du bare tænkt dig at tage den lidt mere med ro og nyde hyggen med fodbold i tv’et? Så er Nikes fleece trøjer et lige så oplagt valg. Hvilken klub ville du gerne have en Tech Fleece eller Track Top med?