Weekendens støvlespots: Tricks MB45 og Superfly YB7?

Den helt store nyhed på støvlefronten i weekenden fandt vi i opgøret mellem Chelsea og Liverpool, hvor Balotelli bar sin eksklusive signaturstøvle. Men der var bestemt også gang i den andetsteds. Lad os se på denne uges støvlespots.

Mario Balotelli (Liverpool) - PUMA evoPOWER 1 Tricks MB45 Messi har en, Cristiano Ronaldo har en og nu er det selvfølgelig også tid til at Super Mario skal have en. I weekenden optrådte Balotelli i sine helt egne signaturstøvler, som kom i de italienske farver og med en række personlige citater og ord. De fik dog ikke helt den debut de kunne have drømt om. Dog giver vi PUMA at de har designet et par ultra fede evoPOWER Tricks.

Edinson Cavani/Zlatan Ibrahimovic (PSG) - Nike Mercurial Vapor X Orange/Tiempo Legend V (Blackout) PSG må være ret godt tilfreds med deres angrebsduo i Cavani og Ibrahimovic. Spørgsmålet om Nike kan være det samme? I de senest par optrædener har Cavani således skiftet sine f50 adizero ud med et par Mercurial Vapor. Spørgsmål er så om han har indgået en kontrakt med Nike. Omvendt kan vi begynde at så tvivl om Ibra's kontrakt med Nike. I hvert fald var han tilbage på grønsværen efter sin skade i et par blackoutede Tiempo Legend V. Zlatan har lavet samme nummer et par gange før i Milan hvor han spillede i et par Tiempo Premier, hvor han havde været skadet. Så spørgsmålet er: Er Tiempo bare en "skadesstøvle" eller er Ibra på vej væk fra Nike?

Andy Carroll (West Ham United) - Nike Hypervenom Orange/Sort En anden mand som er tilbage efter en længere skade er Andy Carroll, og ligesom Zlatan vendte Carroll også tilbage i et par andre fodboldstøvler end hans seneste optræden. Carroll er dog gået hele vejen og fundet sig et par i et andet mærke. Han er nemlig gået fra Umbro til Nikes angrebsstøvle Hypervenom. Har Nike også fået den høje englænder ind i familien?

Nicklas Bendtner (Wolfsburg) - Nike Mercurial Superfly Orange Det ser ud til at Danmarks egen Lord har fundet sig til rette i Nikes Superfly efter at have vekslet lidt mellem Vapor og Superfly. I hvert fald fik han prikket hul på bylden i midtugen med sine to scoringer for Wolfsburg med sine Superfly. Og Lord Bendtner havde da også fundet plads til et lille Dannebrog på hælen. Spændende at se om han kan holde dampen oppe.

Mirko Valdifiori (Empoli FC) - PUMA King II Blå/Hvid/Neon Og mens den danske Lord løber rundt i Nikes Superfly så har italienske Valdifiori fundet vejen frem til kongen. Det kan godt være at PUMA's King ikke nyder megen spillerstøtte grundet evoSPEED og evoPOWER, men den nye generation af King forstår absolut at levere og det har Empolis Valdifiori anerkendt.

Besart Berisha (Melbourne Victory) - adidas f50 adizero Crazylight Og mens King II repræsenterer den mere klassiske stil af fodboldstøvler, så er det vel fair at sige at f50 adizero er en repræsentation af den absolut nyeste generation af fodboldstøvler. Og den vogn er Besart Berisha med på. Den albanske angriber var blandt de første som vi spottede i den ultralette fodboldstøvle og det lader til at han er fuldt tilfreds med den blot 135 gram lette fodboldstøvle.

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend V Blå/Orange/Hvid En mand der balancerer på vægtskålen mellem det nye og det klassiske er Francesco Totti. Manden der har viet sin evige kærlighed til AS Roma og den lange pløse. Og ikke mindst Ïntertract-sålen, som blandt også Arda Turan stadig løber rundt i, i dag. Sålen blev brugt på de gamle Air Zoom Total 90 I og II, som Totti også var forgangsmand for i sin tid.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly CR7 (CR-blackoutet) Bolasie er altid sjov at holde øje når man laver støvlespots og i sidste uge missede vi et ret sjovt spot fra hans fødder. Bolasie havde nemlig iført sig et par Superfly CR7, men Bolasie føler da ikke at der er nogen grund til at hylde CR7. Måske han har en fremtid med sit eget brand YB7? Det klinger ikke helt så godt...

Nacho Monreal (Arsenal) - PUMA evoSPEED 1.3 Skind Sort/Grøn/Hvid Vi har set et par spillere i Arsenals trup som foretrækker læderoverdelen. Heriblandt Rosicky og Santi Cazorla. Nu har Nacho Monreal så også vist sin kærlighed til læder følelsen efter at han har iført sig den nye farvevariant til evoSPEED.

Tim Siedschlag (Holstein Kiel) - Nike Mercurial Vapor IX Reflective Pack Og nu vi er ved temaet om nye vs. klassikere, så kan vi ikke lade være med at hive disse Mercurial Vapor IX fra Reflective Pack frem. Modellen, som trods alt ikke er så gammel igen, er alligevel gået hen og blevet et syn, som enhver fodboldstøvle-entusiast sætter pris på. Og Tim Siedschlag er tilsyneladende også ret tilfreds med dem.

Tameka Butt (Brisbane Roar) - Le Coq Sportif Vi runder denne uges støvlespots af et, skal vi sige lidt ukendt sted. I kampen mellem Brisbane Roar og Adelaide United i den australske W-League faldt vi nemlig over disse Le Coq Sportif. Vi skal være ærlige og indrømme at det ikke lige er en model vi kender til herinde, men designet er da ikke helt dårligt. Hvad synes du?

Denne uges støvlespots har været fyldt med nyheder, klassikere og naturligvis støvleskift. Største indtryk har måske endda være Zlatans støvlevalg, som utvivlsomt har sat en masse rygter i gang. Hvad tror du bliver næste fortælling i den saga??