Unisport WebTV: Vi overrasker CR7-fan med unik Nike Mercurial-kasse

D. 6. november 2014 landede hele Cristiano Ronaldos nye CR7-kollektion af fodboldstøvler, og i den forbindelse strømmede folk til Unisport-butikken for at checke den glitrende støvle. Vi lagde vejen forbi butikken med en overraskelse i hånden.

Når Nike gør noget, gør de det med stil - det må man give dem. Lanceringen af Cristiano Ronaldos seneste Mercurial CR7 fodboldstøvler er seneste eksempel, hvor Nike byggede videre på historien om, at CR7 er fra en anden planet - nemlig fordi fodboldstøvlen angiveligt var kommet med et meteor fra det ydre rum...

Bestil din egen Nike Mercurial CR7 fodboldstøvle her.

Egentlig var støvlerne blevet leveret samme morgen, så helt fra det ydre rum er den ikke, men det forhindrede ikke mange CR7-fans i at kigge forbi Unisport-butikken og ved selvsyn opleve den skinnende og glitrende overdel på den ellers helt sorte Mercurial fodboldstøvle.

For at overraske en af de mange, der kiggede ind for at sikre sig et par, tog vi en eksklusiv præsentationsbox under armen og drog mod Unisport-butikken, hvor den blev overrakt til en heldig Cristiano Ronaldo-fan.

Kassen er kun produceret i ganske få eksemplar verden over, og i stedet for blot at gå hjem med et par Superfly under armen fik han altså også en lækker kasse med på vejen, så de skinnende CR7 fodboldstøvler ser endnu mere elegante ud end de gør i forvejen.

Du kan vise CR7 stilen med dine egne Nike Mercurial fodboldstøvler lige her.

ALT_TAG

Hvad siger du til den lækre kasse fra Nike - og har du også kig på Nike Mercurial CR7 fodboldstøvlerne? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.