Nike leverer minimalistisk og elegant CR7 tøjkollektion

Normalt favoriserer forældre ikke et barn over et andet. Men hvis Nike var faderen og alle deres fodboldsspillere var deres børn, så er der vist ingen tvivl om, hvem giver mest kærlighed. Cristiano Ronaldos nye signaturstøvle har nemlig også fået følgeskab af en hel livstils/mode kollektion med samme design som fodboldstøvlerne. Se tøjet her.

Er du blandt dem, som bare ikke kan få nok af Cristiano Ronaldo? Så er det her lige noget for dig. For det har Nike allerede luret. Cristiano Ronaldo må virkelig siges at være et af nyere tids største ikoner. For alt, hvad han rører ved synes bare at blive en succes. Ronaldo er godt i gang med at gøre 2014 til hans år, og Nike hjælper ham godt på vej med denne skarpe livsstilskollektion.

Er du vild med Cristiano? Find et stort udvalg af tøj fra Nikes CR7 kollektion

For Nike har nemlig taget en række af deres bedste produkter fra deres tøj- og skokollektioner og givet det et skud CR7 design, så du både på og udenfor banen kan vise din støtte til en af tidens største fodboldsspillere. Således har Nike blandt andet lavet denne CR7 kollektion med deres AW77 sweatshirt, NSW T-shirts, GPX FZ hættetrøje, Tiempo ‘94, Air Max 1, Snapback.

Kollektionen er først og fremmest kendetegnet ved at de sorte og turkise farver er taget i brug. Det er netop disse farver som er brugt i Nikes Mercurial Superfly CR7 og det kommer blandt andet til udtryk i de forskellige T-shirts. For eksempel de tre Hero T-shirts som kommer i hver deres farve, Hvid, Sort og Turkis.

Er du vild med Cristiano? Find et stort udvalg af tøj fra Nikes CR7 kollektion

Noget af det som har været med til at forme Nikes placering i folks bevidsthed i dag er uden tvivl deres sneakers. Og her har Nike også samlet det bedste fra to verdener, hvor de har smidt det minimalistiske CR7 design på deres Air Max 1 og Tiempo ‘94. Air Max 1 er særligt kendt for den stødabsorberende Air sål med sin vaffellignende tekstur. Tiempo ‘94 har siden dens fremkomst været et sandt stilikon, der med sin læderoverdel giver det klassiske look, som har gjort denne sneaker til et kæmpe hit.

Det er helt klart en række forskellige T-Shirts, som dominerer kollektionen, men der er også blevet plads til lidt varmere tøjstykker som for eksempel FZ hættetrøjen, der er lavet med fleece indvendigt så du kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Det samme kan du med den klassiske AW77 sweatshirt, som første gang så dagens lys tilbage i 1977. Nu kan den så også prale af at være en del af CR7 familien.

Er du vild med Cristiano? Find et stort udvalg af tøj fra Nikes CR7 kollektion

Og skulle du stå den forfærdelige situation at du ikke ved, hvor du skal gøre af alt dit nye CR7 tøj så har Nike selvfølgelig også sørget for at du kan smide en matchende rygsæk på ryggen med tøjet. Udover at vise det karakteristiske 7-tal frem, så er tasken lavet med Nikes Shield teknologi, så du ikke behøver at bekymre dig om indtrængende vand. Tingene er skam tænkt igennem…

Nu er der vel ikke mere tilbage at sige end på med Snapback’en og ud og vis hvorfor Cristiano Ronaldo må tage titlen som Årets Sportsmand i 2014. I Nike er de i hvert fald ikke tvivl om at Cristiano Ronaldo er en mand som er værd at have i familien.

Er du vild med Cristiano? Find et stort udvalg af tøj fra Nikes CR7 kollektion

ALT_TAG

Den nye CR7 fashion kollektion er blot endnu en bekræftelse på det vi allerede vidste: Cristiano Ronaldo er meget mere end blot en fodboldspiller. Men hvad gør ham så speciel? Hvad mener du?