Balotelli får ny siganturstøvle af PUMA: evoPOWER Tricks MB

I am the punishment of God… If you had not committed great sins God would not have sent a punishment like me upon you! Sådan lyder ordene, som PUMA har printet ind i de nye evoPOWER Tricks MB. Ordene har de fået fra Balotelli, som har tatoveret dem over venstre bryst. Hvor han har fået citatet fra? Læs med her og find ud af det.

At Balotelli er en unik personlighed er vist ikke gået forbi nogens opmærksomhed. Det har PUMA nu valgt at anerkende med en helt unik og eksklusiv signaturstøvle til deres italienske ikon Mario Balotelli. Konceptet bygger på deres Tricks design, som virkelig har gjort indpas i 2014. Nu bruger PUMA så dualiteten i designet til at repræsentere den samme dualitet i Mario Balotellis personlighed.

Skynd dig at få fingre i den nye evoPOWER Tricks MB inden den bliver udsolgt - 1.899,00,-

Balotelli skiftede over til PUMA i slutningen af 2013 og har været en af frontmændene ved introduktionen og udspredelsen af deres nye evoPOWER. Hans første fodboldstøvle fra PUMA var en helt unik evoPOWER designet med grafik af kontroversielle titler fra trykte aviser heriblandt de efterhånden berømte ord Why always me? Men grunden til at det hele tiden skal handle om Super Mario er ikke uforståelig. Den kontroversielle italiener gør nemlig aldrig tingene halvt.

For med denne signaturstøvle fra PUMA har Balotelli smidt hele sin personlighed ind i designet. Udover at lave støvlerne i samme farve som det italienske flag har PUMA også inddraget citater og ord som ikke bare er vigtige for Balotelli, men som repræsenterer hans mål både i sit privatliv og på fodboldbanen. På ydersiden står citatet som vi indledte denne nyhed med. Og mens man sagtens kunne forestille sig at Balo selv havde sagt de ord, så blev de faktisk sagt første gang tilbage i det 13. århundrede af den frygtede mongolske kriger Djengis Khan. Nej, Super Mario har ikke ydmyge tanker om sig selv…

Skynd dig at få fingre i den nye evoPOWER Tricks MB inden den bliver udsolgt - 1.899,00,-

... Og så alligevel. For på indersiden af støvlen har PUMA inddraget tre ord, som Balotelli altid har stræbet efter at leve efter: Professionalism, Endeavour, Humility (Professionalisme, Bestræbelse, Ydmyghed). Okay, vi vil gerne være de første til at indrømme at det ikke lige er den Balotelli vi har lært at kende siden han gjorde sit navn til kende i fodboldverdenen. Men ordene kommer faktisk fra en medaljon som Balotelli fik af sin højtelskede plejemor. Der er altså åbenbart ikke udelukkende arrogance og ligegyldighed bag Liverpools italienske angriber.

Selve fodboldstøvlen har PUMA naturligvis også gjort “Balotelli-unik”. Balotelli spiller nemlig i en anderledes behandlet udgave af Adap-Lite, som lægger sig tættere op af læder end den variant vi kender. Den har dermed få en mere ru og blød overflade, som giver en anderledes behagelig komfort til fødderne. Samtidig har PUMA helt valgt at fjerne deres EverFit Cage EXT, som ellers både sidder på deres evoSPEED og evoPOWER. En interessant beslutning, som vi ikke helt ved hvad vi skal lægge i…

Skynd dig at få fingre i den nye evoPOWER Tricks MB inden den bliver udsolgt - 1.899,00,-

Under denne evoPOWER har PUMA til gengæld ikke rørt ved noget og det er derfor stadig den innovative Gradual Stability Frame, som sidder og levere ekstra stor fleksibilitet i forfoden og stor stabilitet og støtte omkring midterfoden og hælen. Det er altså stadig det kraftfulde spark som først og fremmest er i førersædet hos PUMA’s evoPOWER.

Og som et ekstra element til at lægge sparket i fokus, har PUMA naturligvis også bevaret Accu-foam puderne, som sidder omkring vristen. Disse puder har til opgave at udligne den ujævne overflade som vristen har. På den måde prøver PUMA at opnå et mere præcist spark og forvedre evnen til at ramme bolden mere rent og dermed få det absolut optimale ud af sit spark.

Til sidst vil vi dele en lille anekdote om Balotelli for at understrege at det altså ikke er en helt ordinær fodboldspiller og personlighed vi har med at gøre. For da PUMA’s designere satte sig ned for at lære Balotelli lidt bedre at kende og for at finde inspiration til designet af denne evoPOWER Tricks MB, så understregede Balotelli flere gange at “Jeg bryder mig ikke om at fejre mine mål - det er mit job.” Nuff Said…

Skynd dig at få fingre i den nye evoPOWER Tricks MB inden den bliver udsolgt - 1.899,00,-

De nye evoPOWER Tricks MB er Balotellis nye signaturstøvle og kommer kun i et begrænset antal med kun 400 par på verdensplan. Dualiteten i designet repræsenterer den samme dualitet som eksisterer i Balotellis personlighed. Hvad synes du om støvlerne?