Spillere som klipper Dynamic Fit Collar af

Da Nike præsenterede verden for nyeste innovative fodboldstøvle Magista Obra, var det med et element, som aldrig var set før; en højhalset ankelkrave med navnet Dynamic Fit Collar. Den nye teknologi resulterede i en helt ny oplevelse både visuelt og fysisk. Ikke alle har dog haft let ved at omstille sig til Dynamic Fit Collar og den nye følelse - men elsker tydeligvis følelsen af Flyknit. Hvad gør man så?

Når noget grundlæggende nyt som Magista Obra og Superfly rammer markedet, så vil der altid være en masse, der skal prøve kræfter med de nye teknologier - og omvendt vil der altid være spillere, som foretrækker det mere konventionelle, som de kender. Står man som spiller med en fod i hver lejr og elsker Flyknit-materialet, men ikke helt kan vænne sig til Dynamic Fit Collar, hvad er så løsningen? Tjo, man tager sagen i egen hånd og skaber sin "helt egen" Magista Obra eller Mercurial Superfly.

Christian Atsu (Everton) - Nike Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort (Blackout) Evertons lejesvende fra Chelsea var blandt de første kreative sjæle til at klippe Dynamic Fit Collar'en af. Efter at have spillet hele VM med ankelsokken, så det ud til at Atsu ikke helt kunne vænne sig til fodboldstøvlen med det nye format. Atsu er i dag konverteret til adidas og f50 adizero, så Nikes nye letvægter var tydeligvis ikke noget for ghaneseren.

Pato (São Paulo) - Nike Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort Pato havde længe store problemer med at vænne sig til Nikes nye Mercurial generation. Hverken Mercurial Superfly eller Vapor X syntes at falde i Patos smag, end ikke da han i en enkel kamp optrådte med Superfly og en afklippet Dynamic Fit Collar. Og det endda selvom han scorede i den kamp. I dag spiller Pato med Mercurial Vapor IX FF '06M og meget tyder på at det endelig valg er faldet på denne model. I hvert fald er det denne model Pato har optrådt i det meste af tiden.

Abel Hernandez (Hull City) - Nike Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort Abel Hernandez har fået en absolut godkendt start på sit ophold i Premier League. Det kan han blandt andet takke sine Superfly for, som han scorede de første af sine mål for Hull i. Men det lader til at Hernandez har fået nok, både af Dynamic Fit Collar og Flyknit, for i de seneste kampe er uruguayanerens valg faldet på Vapor X. Hernandez så ellers ud til at have udarbejdet en fornem løsning på Dynamic Fit Collar problemet, hvor man nærmest ikke kunne se at han rent faktisk selv havde klippet den ned.

Dimitri Petratos (Brisbane Roar) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort Over i Australien løber Dimitri Petratos rundt i et par Magista Obra, som ikke ligner de andres. Det gør han fordi han ligesom de resterende i denne nyhed har haft saksen oppe af skuffen. Men i modsætning til de tre første, så ser Petratos rent faktisk ud til at være ret tilfreds med sit resultat. I hvert fald spiller Petratos stadig i sine "hjemmelavede" Magista Obra og han er måske beviset på, at resultatet rent faktisk godt kan holde i længden...

Jamie Maclaren (Perth Glory) - Nike Mercurial Superfly Grøn/Rød/Sort Jamie Maclaren er en anden fra den australske A-League, som også har taget konsekvensen af en eller anden utilfredshed med Dynamic Fit Collar. Vi må indrømme at vi i starten også lige skulle vænne os til den helt nye fornemmelse omkring anklen, men efter at have spillet støvlen til, kan vi nærmest ikke forestille os at spille uden. Så det kan til en vis grad undre os lidt at spillere som for eksempel Maclaren vælger at klippe ankelsokken af. Men alle har vel sine grunde...

James McClean (Wigan) - Nike Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort James McClean er altid garant for et godt bootspot. Og derfor kom det da heller ikke som den helt store overraskelse at nordieren fra Wigan også var blandt dem som har valgt at klippe ankelsokken til. McClean havde indtil da rocket adidasø letvægter, men han havde tilsyneladende brug for lidt forandring. Eksperimentet med den afklippede sok varede dog i første pomgang ikke længe, for McClean skiftede hurtigt sin Superfly ud med en Vapor X. Statistikkerne tæller altså ikke for at klippe den sok af...

Joseph Ledley (Crystal Palace) - Nike Magista Obra Neon/Rød/Sort Joseph Ledley er manden vi senest har spottet med sit DIY projekt. Så sent som i weekenden spillede han i sine afklippede Magista Obra og Ledley er umiddelbart også den spiller der har optrådt med dette i længst tid. Helt siden starten af august måned har Ledley således nydt helt fint af at spille med en Magist Obra uden Dynamic Fit Collar. Og så er der måske alligevel lys for enden af tunnelen. Spørgsmålet er så bare hvad Nike vil bruge denne information til. Er Dynamic Fit Collar kommet for at blive eller bliver den fjernet før den overhovedet fik sat sit præg på fodboldstøvleræset?

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly CR7 For det paradoksale ved hele denne Dyanmic Fit Collar saga er at Cristiano Ronaldo aldrig har optrådt i den Superfly vi har lært at kende. Fra starten har Cristiano fået specialdesignet sine Superfly med en særlig Dynamic Fit Collar, som ikke går lige så langt op som normalt. Og hvis man skal betragte Cristiano som en leder, så kunne noget tyde på at Nike har en fornemmelse om at ankelsokken ikke skal laves så højt som de først troede. Det er i hvert fald en interessant udvikling som vi glæder os til at følge nærmere...

Hvad synes du om en Superfly eller en Magista med Dynamic Fit Collar klippet af - og hvad synes du selv om den innovative teknologi? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.