Hvilken Nike Mercurial CR7 skal du have?

Så kom dagen endelig. Dagen, hvor hele den nye Mercurial CR7 kollektion landede på vores lager. Det betyder at du nu kan få fingre i et væld af fodboldstøvler med forskellige knopsystemer i alle slags prisklasser. Og ja, de skinner allesammen helt som Cristiano selv på en fodboldbane.

Med den nye Mercurial CR7 kollektion, var Nikes ambition at fremhæve den elegante og glitrende del af Cristiano Ronaldos personlighed både på og udenfor banen. Det blev hurtigt klart for Nikes designere at den bedste måde at visualisere det på var ved at få fodboldstøvlen til at skinne mest muligt - og hvordan gør man det? Ved at putte glimmer på overdelen selvfølgelig.

Find lige præcis den Nike Mercurial du ønsker dig lige her - fra 449,-

Tanken blev så at tage det klassiske og elegante sorte look og tage det til nye højder. Præcis som Cristiano Ronaldo gør det, hver gang han træder ind på en fodboldbane. Budskabet bliver først og fremmest leveret gennem Nikes Mercurial Superfly, som er den fodboldstøvle Cristiano selv optræder i. Nike har dog ikke valgt at begrænse sig til Superfly. Således har de også påført det unikke design til resten af Mercurial kollektionen, som inkluderer Vapor, Veloce, Victory og Vortex.

Mercurial Superfly er Nikes ultimative speedstøvle. Modellen er absolut stadig under kategorien letvægtsstøvle, men Nike har faktisk fundet ud af, at en lav vægt ikke udelukkende er lig med fart. Derfor har de tilladet sig at smide et par gram oveni, for at tilføre andre elementer til fodboldstøvlen, som skal bidrage til, hvad Nike fremlægger som fodboldstøvlen til explosive speed.

Find lige præcis den Nike Mercurial du ønsker dig lige her - fra 449,-

Mercurial Vapor er den 10. i rækken og af ikoniske Vapors og i denne model har Nike skabt en af de mest optimale Vapors. Med samme vægt som sine forgængere på 185 gram yder denne Mercurial Vapor den velkendte letvægtsfølelse samtidig med at den nye Micro Touch og Micro Speed Control tekstur på overdelen leverer den optimale boldføling selv i høj fart.

De øvrige kategorier i Mercurial kollektionen er Nikes måde at imødekomme en så stor gruppes behov som muligt. De er naturligvis klar over at alle ikke nødvendigvis er interesserede i at betale alt for store summer for et par fodboldstøvler. Derfor har de forsøgt at indsamle de bedste materialer inden for hver prisklasse for at tilbyde CR7 konceptet til alle.

Veloce er modellen som kommer lige efter Vapor, der jo som bekendt er placeret øverst på stigen sammen med Superfly. Veloce er lavet på samme læst som Vapor, men til forskel fra Vapor er Veloce udviklet med mikrofiber materialet GT Soft, som er et lidt billigere materiale, men absolut konkurrencedygtigt i sin prisklasse.

Find lige præcis den Nike Mercurial du ønsker dig lige her - fra 449,-

Det samme er Victory, som er næste kategori i rækken. Denne model er udviklet i Nikes Trophy Touch syntetiske materiale. Det er med til at bevare overdelens bløde og komfortable fornemmelse. Victory er ligesom Veloce ikke lavet på de innovative materialer, som vi kender dem fra Vapor og Superfly, men vil man gerne gå lidt kompromis med prisen for at få det elegante CR7 design, så er Victory absolut et køb værd.

Vortex er den sidste model i Mercurial kollektionen og repræsenterer et sidste prisbevidst alternativ. Også denne model er lavet i et syntetisk materiale som den resterende kollektion og endnu engang har Nike fundet det mest præstationsdygtige materiale til prisen. På den måde kan du, hvad enten du skal ud på græs, grus eller indendørs stadig være prisbevidst omkring dit valg og stadig rocke CR7 designet.

Find lige præcis den Nike Mercurial du ønsker dig lige her

ALT_TAG

De nye Mercurial CR7 fodboldstøvler er netop landet på lageret i dag og du kan nu gå helt amok med at finde lige præcis den model du gerne vil have. Hvad synes du om CR7 designet? Er det årets fedeste?