Nike lader op til vinteren med deres nye Sneakerboots

Mørke, kulde, regn, sne, vind. Nej det er ikke fordi vinteren sælger sig selv særlig godt. Men når nu den kolde årstid ikke gør vores tilværelse videre spændende, så må vi jo selv finde måde at gøre det på. Og her har Nike gjort deres til at vinteren ikke skal slå os ud. Kom med når vi tager et kig på Sneakerboot kollektionen.

At Nike er eksperter når det kommer sneakers er efterhånden ingen hemmelighed. Men når vinteren trænger på og regn og sne fylder landskabet, så er sneakers ikke det mest praktiske fodtøj. Hvad gør man så? Man laver selvfølgelig en sneakerboot - en støvle der kombinerer det trendy design fra en sneaker og alle de nødvendige funktionaliteter fra en vinterstøvle eller som Nike udtrykker det: Legendary Meets Necessary

Få varmen med Nikes Sneakerboots lige her - fra 764,-

Nike er således gået i ren Transformer-mode og omdannet nogle af deres mest populære sneakers til vinterstøvler eller med andre ord: Sneakerboots. Heriblandt har de taget Air Max 90 og Roshe Run til både mænd og kvinder og udstyret dem til vintermånederne, så dine sneaker-abstinenser ikke skal gå helt amok.

Få varmen med Nikes Sneakerboots lige her - fra 764,-

Nikes sneakerboots er udviklet med tre områder for øje: Be Warm, Be Dry, Be Seen. Og det er lige præcis hvad de tilbyder. For eksempel har Nike udviklet Air Max 90 Sneakerboot med en overdel i ægte læder og syntet for at opnå et optimalt mix af åndbarhed og varmeabsorbering. Samtidig har Nike naturligvis også inkorporeret den karakteristiske "vaffel"-sål, som har været med til at gøre Air Max til en af de mest elskede sneakers på markedet.

Få varmen med Nikes Sneakerboots lige her - fra 764,-

Roshe Run behøver ingen introduktion og når man ser på Roshe Run Sneakerboot er man ikke i tvivl om at Nike har formået at bevare det karakteristiske Roshe Run look. Funktionaliteten på denne Roshe Run har dog først og fremmest på at kunne klare de kolde og ikke mindst våde vintermåneder. Det har Nike sørge for ved at lave overdelen i en blanding af quiltet nylon og ruskind. På den måde har Nike bevaret den velkendte komfort fra Roshe Run samtidig med at holde dine fødder varme og tørre når først regn, sne og slud melder sig.

Til damerne har Nike designet nogle helt unikt visuelle Roshe Run og særligt her får man fornemmelsen af vinter med det plyssede pelsmateriale i syntetisk materiale på indersiden af støvlen. Samtidig har Nike tilføjet en smart detalje på den høje “krave” som kan rulles ned og give et alternativt look til dig, som gerne vil skille dig lidt ud.

Få varmen med Nikes Sneakerboots lige her - fra 764,-

De nye Sneakerboots fra Nike vil helt sikkert være en sikker vinder hos dig, som bare ikke kan stå for en fed sneaker. Her får du stort set det hele i en pakke og hvem ved; måske kan de gøre dine vintermåneder en lille smule sjovere, nu hvor du kan holde dine fødder tørre, varme og se godt ud på samme tid.

Vi har taget et kig på nogle af Nikes nye Sneakerboots, som er lavet specifikt til de kolde og våde vintermåneder. Hvad er dit indtryk af dem og hvilken af dem er du mest til?