Luis Suarez og Julian Draxler i adidas Gamedayplus

Jep, det er blevet den tid igen. I aften folder Champions League sine store vinger ud igen og som det har været tilfældet ved de foregående runder har adidas været forbi nogle af turneringens store stjerner både for at snakke og lave lidt spas. I denne uge møder vi Luis Suarez, Julian Draxler og FC Basels Fabian Frei og Marek Suchý.

Luis Suarez har endelig overstået sin lange karantæne og har både fået sin debut i El Clasico og på Camp Nou. Nu mangler han bare at træde ind på den helt store scene i Champions League. Og adidas kunne vel ikke have skrevet fortællingen flottere selv, for når Suarez endelig vender tilbage til Champions League i morgen aften vil det være på det stadion, hvor karrieren for alvor tog fart, nemlig hos Ajax på Amsterdam Arena.

Julian Draxler er blot 21 år, men har allerede adskillige optrædener i Champions League på CV’et og naturligvis også en VM sejr. Han betragtes som en af Tysklands absolut mest lysende talenter og derfor hviler der også allerede store forventninger til den tyske wing. Draxler scorede 4 mål i turneringen sidste år, men har stadig sin første scoring i dette års turnering til gode.

FC Basels deltagelse i Champions League er efterhånden gået hen og blevet en positiv vane for schweizerne. Og inden 4. spillerinde ligger de forholdvist lunt i svinget med 3 point - samme antal som Liverpool og Ludogorets Razgrad. Der er dog ikke nervøsitet at spore hos Basel, som inviterede adidas Gamedayplus indenfor til en omgang First Touch Challenge.

I sidste uge kunne adidas også præsentere nye farver til deres 50 adizero og Predator Instinct og netop sidstenævnte fik lidt taletid foran kameralinsen. Den nye Supernatural Pack er lavet særligt for at få spillerne til at stå frem under den mørke nattehimmel og hvilket bedre sted at lyse banen op end på Champions League scenen?

adidas, predator, supernatural

adidas Gamedayplus er en tilbagevendende serie, hvor adidas møder nogle af de helt store Champions League stjerner. I denne omgang mødte vi blandt andre Luis Suarez og Julian Draxler. Hvilken Champions League helt ville du helst møde?