PUMA specialdesigner jakke og lynlås til Arsene Wenger

Det er alment kendt, at Arsene Wenger og lynlåse på de store dynejakker ikke er bedste venner - og i forbindelse med det nye samarbejde satte PUMA sig for at skabe en problemfri lynlås til The Boss. Ja, det er dybt alvorligt. Og ja, de har også lavet en film om det...

Arsenals legendariske træner Arsene Wenger har ved flere lejligheder haft problemer med at få lynlåsen på sin jakke til at makke ret, hvilket har ført til nogle sjove situationer, som internettet har fået sig nogle gode grin ud af.

Bliv klar som Wenger & Co. med det nyeste Arsenal tøj lige her.

Det har PUMA åbenbart også, og har lavet en sjov video, hvori de forklarer vigtigheden af at have en ordentlig lynlås på sin jakke. Om det har noget at gøre med, at PUMA i sommers overtog sponsoratet af Arsenal fra Nike skal vi lade være usagt, men vi grinede i alle fald af videoen.

PUMA gik faktisk så langt som at analysere Wengers håndbevægelser, lyne-hastighed og andre faktorer, der spiller ind på hvordan lynlåsen skulle sættes sammen - og de for lethedens skyld har de også udstyret lynlåsen med en "træk i mig"-strop. Bare hvis man skulle være i tvivl...

Du kan bestille dit eget Arsenal træningstøj lige her.

Hvad synes du om PUMAs lille videohyldest til Wenger og hans famøse problemer med lynlåse? Og har du selv stået og bandet over en jakke, der ikke ville lukke i vinterkulden? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.