Weekendens støvlespots: Adidas og PUMA leverer farverne

Der har været masser af nyheder at spotte i weekenden og det har nødvendigvis medført en række gengangere. Der begynder at tegne sig et billede af, at nogle simpelthen bare elsker at skifte støvlerne ud lidt hyppigere end andre. Se med her...

Luis Suarez (FC Barcelona) - Adidas f50 adizero Supernatural Pack Der var lagt op til den helt store katalaner-fest da Luis Suarez fik sin helt officielle debut på Camp Nou. Det hele løb dog noget ud i sandet da Barcas superstjerner ikke kunne få bolden i nettet. Til anledningen havde Suarez skiftet til Supernatural Pack, som desværre for ham, ikke havde den skræmmende Halloween effekt, som adidas ellers havde lagt op til.

Oscar (Chelsea) - Adidas Predator Instinct Supernatural Pack Omvendt succesfuldt gik det for Oscar efter at han havde skiftet Predator Crazylight ud med den nye Grøn/Blå Predator Instinct. Her kunne Oscar fejre sine nye fodboldstøvler med en scoring og endnu en sejr til Chelsea, som er godt på vej til at gøre 90'ernes The Invincibles kunsten efter. Tror du at de kan gå sæsonen ubesejrede igennem?

Marco Reus (Dortmund) - PUMA evoPOWER/evoSPEED design Vi har tidligere haft fokus på Marco Reus, som tilsyneladende ikke vil følge den aftale PUMA troede de havde med ham om et skifte til evoSPEED. Nu er PUMA så gået på kompromis med tyskeren og lavet en helt særlig evoPOWER model i evoSPEED design. Der troede de smarte tyskere lige at de kunne narre os. Men der skal mere til end lidt camouflage til at ryste os af pinden...

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1 Sort/Rød/Hvid (Custom) Også Fabregas spillede os et puds i weekenden, da han var trukket i en tidligere lanceret variant i Sort/Rød/Hvid. Lanceringen af denne model gik stille for sig og det er første gang at vi spotter en europæer i denne variant. Der er dog noget mystisk over modellen. På den officielle model er det nemlig EverFit Cage'en på indersiden som er hvid, hvor den på denne model er hvid på ydersiden. Om det blot er et rent æstetisk ændring eller om der rent faktisk ligger mere bag ved vi ikke. Men vi vil i hvert fald følge det tæt...

Mario Balotelli (Liverpool) - PUMA evoPOWER 1 Grøn/Hvid Historien om Balotelli er helt sikkert ikke færdigskrevet, men lige nu ligner fortælllingen mere en tragedie end en "feel-good" story. Det blev således til endnu et nederlag til Merseyside drengene og endnu et målløst Premier League opgør for ikke-så-Super Mario. Det var på trods af at italieneren havde taget de nye friske evoPOWER farver med på banen. Måske han helt skulle overveje at skifte mærke?

Aron Ramsey (Arsenal) - Prototype whiteout (?) At skifte mærke er tilsyneladende noget som Aron Ramsey går og overvejer i disse dage. I hvert fald går der stærke rygter om at denne test model som han er blevet spottet i et par gange er en ny model fra Warrior, som altså ser ud til at være godt i gang med at forøge den amerikanske familien...

Samir Nasri (Manchester City) - Prototype blackout (?) ... for samme model fangede vi Nasri i midtugekampen. Nasri har efterhånden i noget tid optrådt i et par whiteoutede Superheat (i øvrigt det samme som Januzaj) og hans optræden i denne Hypervenom-lignende fodboldstøvle kaster altså blot mere brænde på Warrior-bålet. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden byder her.

Dani Alves (FC Barcelona) - Nike Mercurial Vapor IV Rød Jep, så kom han. Ham du naturligvis regnede med at figurere på vores ugentlige støvlespot: Daniel Alves. For ham er fodboldstøvler åbenbart hvad undertøj er for os andre. I weekenden spillede Alves således i en Mercurial Vapor IV. Et noget random valg midt i denne støvlemekka vi befinder os i. Men okay, det indså han nok også selv, for da han kom ud til 2. halvleg var han endnu engang tilbage i sine blackoutede Mercurial Vapor X.

Antoine Griezmann (Atletico Madrid) - PUMA evoSPEED 1.3 Sort/Grøn/Hvid Mere ro er der over Griezmann som trofast blot valgte at skifte over til den nye klassiske farvevariant til evoSPEED. Og det var et godt træk. For det blev ikke bare til en, men to scoringer fra franskmanden som altså bidrog ekstra aktivt til weekendens sejr på 4-2 over bundproppen fra Córdoba CF.

Allan Nyom (Granada) - Nike Magista Opus (NikeID) Det er efterhånden ikke fordi at der mangler farverivanter til den nye Magista silo. Men Allan Nyom fra Granada er ikke helt tilfreds med udvalget. Således har han haft sine nye Magista Opus en tur forbi NikeID, hvor han har lavet sig et par helt enkle sorte støvler, med et lille tvist af Turkis. Hvilke farver ville du smide på en Magista Opus?

Kasper Schmeichel (Leicester City) - Precision Schmeichology 4 Kasper Schmeichel og Precision har indgået i et virkelig succesfuldt partnerskab og det har nu også resulteret i en Schemichology kollektion. Og det var netop disse handsker med guldfarve som, Schemichel optrådte i i weekenden. Han var dog ikke nem at fange bag kameralinsen. Vi kan dog lige skimte i baggrunden at Schemichel var hoppet i sine nye handsker. Desværre for ham kunne de ikke forhindre Cambiasso i at lave selvmål og give West Bromwich en sejr på 0-1.

Endnu engang har der været masser af sjove spots, hvor særligt PUMA og adidas har domineret støvlebilledet i denne weekend. Hvilke fodboldstøvler ligger på toppen af din liste i øjeblikket?