Unisport WebTV: Nye lanceringer i Unisport Uncut Episode 11

Unisport Uncut er endelig tilbage, denne gang med Episode 11, hvor Jakob og Joltter sætter sig ned i de famøse 10 minutter (og faktisk lidt mere i denne omgang) og snakker om de mange nye lanceringer, vi har set på det seneste.

Lad os være helt ærlige; vi elsker når der kommer nye fodboldstøvler eller friske farver på gaden - og derfor har de seneste par uger været rendyrket slaraffenland, da vi er blevet forkælet med mange nye stilede og sprælske farver samt naturligvis også et par helt nye modeller.

For at få overblikket har Jakob og Joltter sat sig ned med alle de nye fodboldstøvler og fodboldsko og talt om de mange nye modeller i vores faste Unisport Uncut-indslag i WebTV. Her får du ét langt klip med rendyrket passion og nørderi fra de to støvleglade drenges side.

D'herrer Jakob og Joltter har nemlig fat i både den nye Nike Mercurial Superfly CR7, adidas' Crazylight fodboldstøvler, Nike Elastico skoene samt nye farver fra både PUMA og adidas, og sætter de mange farver op mod hinanden for at finde deres favorit.

Find dine nye fodboldstøvler her.

Det skal ingen hemmelighed være, at der går masser af kærlighed ud til den nye CR7 fodboldstøvle, samtidig med at PUMA og adidas også høster roser for deres nye farvevarianter. Hvad Jakob og Joltter helt præcist mener, kan du høre i afsnittet herover.

Hvilken af de mange nye fodboldstøvler synes du er den flotteste? Del meget gerne dine tanker med os i boksen lige herunder.