Få dit UNIiD på din Elastico Superfly eller adidas Spezial

Du har haft muligheden for det længe med dine fodboldstøvler. Men nu hvor indendørssæsonen for alvor skydes i gang så kan du nu også få personaliseret dine indendørssko med UNIiD. Så hvad enten du hedder Zlatan, Messi eller måske bare Jensen, så kan du vise dig frem på indendørshallerne.

Det giver altid lidt ekstra til sit udstyr når man rigtig kan få lov at personalisere det. Inden længe skal du ud på trægulvet og vise dine bedste tricks frem og derfor tænker vi at det falder ret belejligt at vi nu giver dig muligheden for at benytte dig af vores UNIiD på en række af vores indendørssko.

Find et stort udvalg af indendørssko lige her og få dit UNIiD på.

Årets mest populære indendørssko går nok til Elastico Superfly, som virkelig har taget flyknit revolutionen til sig efter at Nike har ladet sig inspirere af Mercurial Superfly. Således er denne Elastico bygget omkring samme læst som Mercurial. Det er mere eller mindre kun sålen som for alvor skiller sig ud fra den normale Mercurial og derfor var det oplagt at overføre den personaliserede trykketeknik til indendørsskoen også.

Udover Elastico Superfly er der naturligvis også Elastico Finale, som vi ikke må glemme. Denne 3. generation af Nikes indendørssko har fået et par opdateringer, som gør Elasticoen til et endnu mere åbenlyst valgt på trægulvet. Og når du så oven i købet kan få trykt Zlatan, eller hvad du nu vil have på, så gør det jo bare endnu mere oplagt.

Den største nyhed er måske at vi nu også tilbyder UNIiD på en af tidens mest populære valg på trægulvet: Adidas Spezial. Denne sko har været et nærmest obligatorisk valg til indendørssæsonen og er bestemt ikke blevet mindre attraktiv at du nu også kan sætte dit helt personlige præg på indendørsskoen.

Find et stort udvalg af indendørssko lige her og få dit UNIiD på.

Du har selvfølgelig også muligheden for at gå i Messis sko og få det specielle Blaugrana design med adidas F10 adizero IN. Her tilbyder vi som noget ekstra særligt at brodere dit navn på skoen i stedet for at trykke.

Med de nye UNIiD muligheder kan du nu også personliggøre dine indendørsko og vi er sikre på at vi ikke er ene om at begejstrede for den mulighed. Hvilken indendørssko skal du have lavet dit UNIiD på?