Nike Air Max 1 får det fornemme Superfly CR7 design

I ved det allerede: Når det kommer til Cristiano Ronaldo, så går Nike hele vejen! Det har vi været vidne til gennem de sidste mange år, hvor Nike virkelig har kælet omkring CR7 brandet. Ikke mindst senest med den nye Mercurial Superfly CR7. Og netop denne glitrende fodboldstøvle har lagt inspiration til den nye Nike Air Max 1 MID FB CR7.

At Nike har adskillige ikoniske produkter i deres sortiment er ingen hemmelighed. Og hvis der er noget de elsker hos de amerikanske sportsproducenter, så er det at lade deres produkter krydser hinandens veje. Det har de gjort adskillige gange før og nu syntes de at det var på tide at gøre det igen.

Du kan finde den lækre Air Max 1 MID FB CR7. - kun 1.169,-

Air Max er blandt Nikes mest stolte fodtøj. Tidligere på året fejrede Nike deres Air Max 1’s 27. års fødselsdag efter at revolutionen startede tilbage i 1987. Skoen blev i sin tid sendt ud på markedet med en vision om at levere den ultimative løbesko, med den bedste stødabsorbering muligt. Og den luftige sål er siden blevet synonym med Nike sneakers.

Nike vidste at de havde fat i den lange ende, men at deres Air Max skulle gå hen og blive et stilikon i Nikes sortiment havde de nok ikke planlagt. Ikke desto mindre er Air Max blevet fast inventar i det gængse gadebillede og det er derfor ikke mærkeligt at Cristianos signaturstøvle også skal lægge design til den populære sneaker.

Du kan finde den lækre Air Max 1 MID FB CR7. - kun 1.169,-

Denne Air Max 1 har derfor fået mange af de samme elementer som den nyligt lancerede Mercurial Superfly CR7. Og ja, glitteret er rent faktisk også blevet overført til denne sneaker. Effekten er dog diskret nok til at det ikke tager overhånd, når du skal ud og flashe dine nye sneakers.

Nikes Air Max 1 er blandt deres absolut mest populære sneakers og nu har den fået det smarte CR7 design. Vi viser lidt af, hvordan skoen ser ud i gadebilledet. Står den skarpt nok eller er designet ikke helt som du ville forvente?