I forbindelse med lanceringen af den nye evoSPEED Sort/Grøn kunne PUMA ikke nænne sig at levere en variant i læder også - præcis som de gjorde det ved den forrige Lilla/Gul variant. PUMA fortsætter altså med at give læder tid under rampelyset. Se den her.

Diskussionen om hvorvidt læder er en uddøende race, har kørt heftigt gennem de seneste år. Med den voksende popularitet omkring mikrofiber har flere og flere af mærkerne skåret kraftigt ned på antallet af siloer med indeholdende læderstøvler. Hos PUMA spiller læder dog stadig en rolle og faktisk har man også set flere af deres spillere, heriblandt Balotelli, Rosicky og Cazorla, få designet deres fodboldstøvler med en overdel af læder.

Find den nye evoSPEED 1.3 i læder lige her. - kun 1.359,-

Det er derfor efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen for PUMA at lancere deres silo både med mikrofiber og læder. Først og fremmest er det noget vi har set med evoSPEED og i denne nyeste variant har PUMA endnu engang fulgt deres mikrofiber model op med en læder variant. Efterspørgslen for alternativet er tilsyneladende derude…

Denne evoSPEED kommer altså i PUMA’s bløde kalvelæder og leverer denne lidt tykkere overdel, som giver det klassiske touch på bolden og det personlige fit, som vi kender det fra “de gode gamle dage”.

Find den nye evoSPEED 1.3 i læder lige her. - kun 1.359,-

Udover udskiftningen af mikrofiber med læder, som vel og mærke er en ret central forskel, så er evoSPEED læder stadig en fodboldstøvle som er bygget med tre fokusområder in mente: Light, Flex, Fit. Og selvom vægten ikke når helt ned på samme niveau som mikrofiber, så kompenserer denne lædervariant i høj grad ved det ekstremt komfortable fit og en fleksibel overdel, som tilpasser sig fodens form.

Sålen er ligeledes bevaret med DuoFlex og Speedtrac-teknologierne, som sikrer spillerne det eksplosive og responsive afsæt. De runde knopper vidner om at PUMA dog ikke kun har tænkt på eksplosivitet med evoSPEED, men at de også omfavner vigtigheden omkring stor bevægelsesfrihed. Med dagens moderne angribere er de hurtige og små vendinger en helt central del af deres spil og derfor er runde knopper så småt vendt tilbage til mange fodboldstøvler i dag.

Find den nye evoSPEED 1.3 i læder lige her. - kun 1.359,-

Den nye evoSPEED i læder kommer med et alternativ til mikrofiber modellen som, indrømmet, stadig er den foretrukne variant blandt de fleste af dagens fodboldspillere. Men PUMA vil alligevel ikke ignorere den gruppe af spillere, som stadig sætter pris på den klassiske følelse af en rigtig læder fodboldstøvle. Hvilken båd er du?